Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Xαμογελούσε ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ! Χαμός με το αυτοκόλλητο σε αμάξι έξω από το σπίτι του - Τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν

 


Ο ύποπτος για την δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ χαμογελούσε πριν από την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στην Φλόριντα την Δευτέρα, όπως μεταδίδει το FOX News.

Ο Ryan Wesley Routh, φορώντας δεσμά στους καρπούς και τους αστραγάλους του, πήγε στο δικαστήριο και χαμογέλασε περίπου τρεις έως τέσσερις φορές καθώς μιλούσε στον δικηγόρο του που είχε ορίσει το δικαστήριο πριν ξεκινήσει η ακρόαση, παρατήρησε το αμερικανικό κανάλι!

Καμία κάμερα δεν επιτρεπόταν εντός της ακρόασης του ομοσπονδιακού δικαστηρίου!

Ο Routh εμφανίστηκε πλήρως αφοσιωμένος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δικαστή κατά την διάρκεια της περίπου 10λεπτης ακρόασης τηn Δευτέρα.

Οι αρχικές κατηγορίες που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα θα κρατήσουν τον Ρουθ υπό κράτηση.

Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, γιος του πρώην Αμερικανού προέδρου, μοιράστηκε μια εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Δευτέρα (ΕΔΩ) από το σπίτι του δεύτερου επίδοξου δολοφόνου του Ντόναλντ Τραμπ, Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, με ένα φορτηγό σταθμευμένο μπροστά που έχει στο πίσω μέρος ένα αυτοκόλλητο «Μπάιντεν-Χάρις».

Ο Τραμπ Τζούνιορ είπε ότι το φορτηγό ανήκει στον Ρουθ. ΜΜΕ έψαξαν την πινακίδα κυκλοφορίας τόσο σε ιδιωτική όσο και σε κρατική βάση δεδομένων και και οι δύο δεν επέστρεψαν αντιστοιχίες. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η ταξινόμηση έχει εκκαθαριστεί μετά τον πυροβολισμό ή ενδεχομένως το φορτηγό να μην είναι ταξινομημένο αυτήν τη στιγμή, αν και παραμένει ασαφές.

Η Daily Mail δημοσίευσε επίσης την εικόνα, αναφερόμενη σε αυτήν ως «ένα φορτηγό παρκαρισμένο στο σπίτι του Routh».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις