Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Σάκης Ρουβάς: «Με έχουν Xλευάσει – Πού να ήξεραν ότι έπειτα από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα»


 Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε πρόσφατα σε συναυλία του ένα από τα παράπονα, που έχει σχετικά με τα σχόλια που έχει δεχτεί στα τόσα χρόνια καριέρας.

Ο τραγουδιστής λίγο πριν ερμηνεύσει μια από τις μεγάλες επιτυχίες του, το «Έλα μου» γνωστό και ως «Μακαρόνια με κιμά» εξήγησε, πως υπήρχε κόσμος που τον χλεύαζε.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε – με το κοινό κάτω από την σκηνή να τον χειροκροτάει – πως δεν έχουν πάντα αξία οι στίχοι ενός κομματιού, αλλά η ενέργειά του. Το εν λόγω τραγούδι λοιπόν, έχει αντέξει «ζωντανό» εδώ και τριάντα χρόνια με τον καλλιτέχνη να ευχαριστεί δημόσια γι’ αυτό.

«Να σας πω κάτι; Έχω ακούσει πάρα πολλά στη ζωή μου. Με αυτά τα “μακαρόνια με κιμά” έχει γελάσει πολύς κόσμος και έχει χλευάσει πολύς κόσμος. Πού να ήξεραν ότι έπειτα από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα. Γιατί αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι την ενέργεια, που μοιραζόμαστε όταν τραγουδάμε αυτό το τραγούδι και τη χαρά που νιώθουμε. Και δυστυχώς δεν μπορούν να νιώσουν όλοι οι άνθρωποι χαρά. Και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Σάκης Ρουβάς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις