Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης / Απίστευτες φωνές σε γιατρό - «Δεν σηκώνω τέτοια εγώ, πείτε ευχαριστώ» (video)

 


«Αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι» είπε προκλητικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και άρχισε τις φωνές σε γιατρό του νοσοκομείου Παπανικολάου που ζητούσε μόνιμες προσλήψεις

Με σκαιό ύφος απάντησε στην κραυγή αγωνίας του γιατρού στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.


Ο Άδ. Γεωργιάδης μιλώντας σε άκρως προσβλητικό τόνο και κραυγάζοντας, όπως συνήθως κάνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, εναντίον του προέδρου της ΕΝΙΘ και γιατρού στο «Παπανικολάου», Χρήστου Καραχρήστου ο οποίος του υπογράμμιζε την ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις στο νοσοκομείο αλλά και στο ΕΣΥ, δήλωσε ότι «αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι».

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας επικαλούμενος ότι υπάρχει όριο στις προσλήψεις ακολούθησε την συνηθισμένη πρακτική του απέναντι σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη από εκείνων να φωνάζει ότι αυτά «τα λέει το ΚΚΕ» και ότι «δεν σηκώνω τέτοια εγώ». Ο ίδιος μιλώντας του στον ενικό την ώρα που ο γιατρός προσπαθούσε να σεβαστεί τον συνομιλητή του.

«Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει είναι όρθιο σώζει ζωές» ούρλιαζε ο υπουργός Υγείας και δεν άκουγε κουβέντα από όσα του έλεγε ο γιατρός του «Παπανικολάου» ότι το νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι σε αυτό βρίσκονται στα όριά τους, παρά το γεγονός ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν πρόεδρος της ΕΝΙΘ είπε στον Αδ. Γεωργιάδη ότι τον περίμεναν διαφορετική ώρα και ότι είχαν σκοπό να του ζητήσουν επίσημη συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις