Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Η τυφλή πιανίστρια από την Βρετανία μαγεύει και συγκινεί με την εντυπωσιακή ερμηνεία της vid


 Δύο νικητές του πετυχημένου βρετανικού show "The Piano" η Lycy και ο Brad Kella ενώθηκαν για να παίξουν ένα πολύ ιδιαίτερο ντουέτο δείχνοντας για ακόμη μία φορά την δύναμη της μουσικής

Η Lucy, από το Δυτικό Γιορκσάιρ είναι τυφλή. Το απίστευτο ταλέντο της αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό σόου του βρετανικού Channel 4, όταν κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό. Ένα χρόνο αργότερα, ο πιανίστας Brad Kella κέρδισε επίσης κορυφαίες διακρίσεις στη δεύτερη σεζόν του σόου.

Η Lucy και ο Brad έπαιξαν και οι δύο πιάνο στο πλαίσιο του Leeds Piano Festival του περασμένου Σαββατοκύριακου. Με τους δυο πιανίστες μαζί όλοι περίμεναν ότι θα προκύψει ένα αυθόρμητο μουσικό ντουέτο.

Και δεν έπεσαν έξω…

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με την Lucy και τον Brad να αυτοσχεδιάζουν ΕΔΩ

Το Leeds Piano Festival πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια και είναι μια παραδοσιακή γιορτή της πόλης. Ο διάσημος διαγωνισμός πιάνου του Leeds βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού, αλλά και τα δημόσια πιάνα σε όλη την πόλη και μοναδικοί χώροι όπως το Pianodrome, όπου έλαβε χώρα αυτή η παράσταση.

Πέρυσι, η Lucy έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Royal Albert Hall, παίζοντας Bach και Debussy.

Δείτε την παράσταση της Lucy ΕΔΩ

Και για τους δύο μουσικούς, το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.

Παρότι πρόκειται για δύο προβεβλημένα πρόσωπα, τόσο για τη Lucy όσο και για τον Brad, όλα έχουν να κάνουν με τη μουσική και τη χαρά να μοιράζονται τη μουσική.

(photo: freepik)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις