Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Προσέλαβε vτετέκτιβ για να παρακολουθεί την αρραβωνιαστικιά του – «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που ανακάλυψε, μου ράγισε η καρδιά»


 Ένας άνδρας εξηγεί ότι, έπειτα από κάποιες υποψίες που είχε για την αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει στις διακοπές της. Η σύντροφός της πηγαίνει διακοπές κάθε χρόνο με τις φίλες της, και εκείνος, είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ομολογεί ότι, αν και ένιωθε «υπερβολική ντροπή» που κατέφυγε στον ντετέκτιβ, οι υπόνοιές του επαληθεύτηκαν και τώρα αναρωτιέται πώς πρέπει να προσεγγίσει την κατάσταση.

Έχει μετανιώσει που «έχωσε την μύτη του» στη ζωή της, καθώς και για το ότι δεν την εμπιστεύτηκε, όμως στην αρχή δεν ήξερε αν πρέπει να της ομολογήσει την ακραία ενέργειά του, ή να το αφήσει έτσι, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

Γράφοντας το πρόβλημά του στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, ο άνδρας ζητούσε συμβουλές σχετικά με το πώς να μιλήσει στην σύντροφό του, αφού πλέον «δεν θέλει να είναι μαζί της».

Έγραψε: «Με την αρραβωνιαστικιά μου, είμαστε μαζί για πέντε χρόνια. Κάθε χρόνο πηγαίνει διακοπές μόνο με τις στενές φίλες της.  Κάτι δεν μου άρεσε μ’ αυτά τα ταξίδια.

Ίσως οι ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά της ή οι μυστικές συζητήσεις που άκουγα από πίσω μου».

«Μου ράγισε την καρδιά»

«Αντί να της μιλήσω απευθείας απ’ την αρχή, έκανα κάτι για το οποίο ειλικρινά ντρέπομαι. Έβαλα ντετέκτιβ να την παρακολουθεί στις διακοπές. Μετά από λίγες μέρες, και ενώ με έτρωγαν οι τύψεις που παραβίασα την ιδιωτικότητά της, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Ο ντετέκτιβ μου έφερε τις αποδείξεις της απιστίας της. Μου ράγισε την καρδιά».

«Νιώθω έναν κυκεώνα συναισθημάτων. Από την μία, νιώθω τύψεις που δεν την εμπιστεύτηκα και ανακατεύτηκα. Από την άλλη, το μέγεθος της προδοσίας, κάνει τη δική μου αδιακρισία να μοιάζει ασήμαντη. Την αγαπώ, αλλά δεν θέλω να μοιραστώ το μέλλον μου μαζί της. Πώς να προσεγγίσω την κατάσταση; Να της πω ότι έβαλα ντετέκτιβ; Καλοδεχούμενη κάθε συμβουλή».

«Προσπάθησε να με βγάλει τρελό»

Λίγες μέρες μετά, ο άνδρας ενημέρωσε την ανάρτησή του, καθώς πολλοί αναγνώστες τον παρότρυναν να της μιλήσει. Στη νέα ανάρτηση, είπε στους χρήστες του Reddit ότι το «χειρίστηκε ώριμα» και της έδωσε την ευκαιρία να πει την αλήθεια «αν υπήρχε κάτι που έπρεπε εκείνος να ξέρει για το ταξίδι».

Εκείνη προσπάθησε να τον παραπλανήσει, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να υποτιμήσει την αντίληψή του.

«Της μίλησα ξεκάθαρα – Έγινε έξαλλη»

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Με τις αποδείξεις στα χέρια μου, της μίλησα απευθείας. Ξαφνιάστηκε και αμέσως με ρώτησε πώς τα ξέρω. Της είπα την αλήθεια. Δεν ήξερα αν ήταν σωστό να κατηγορήσω “για μπλόφα” κάποια από τις φίλες της, όπως κάποιοι από εσάς προτείνατε, αλλά ειλικρινά, μπήκα στον πειρασμό».

«Ήταν έξαλλη. Όσα χρόνια είμαστε μαζί, δεν την έχω δει ποτέ τόσο εξαγριωμένη… Νιώθοντας ότι αυτό πρέπει να κάνω, έστειλα τις αποδείξεις στους συντρόφους των φίλων της ώστε να γνωρίζουν και το ψάξουν και εκείνοι, αν χρειαστεί. Ήταν και στους δυο μας ξεκάθαρο ότι η σχέση είχε φτάσει στο τέλος της. Χωρίσαμε.

Αν και το σπίτι που μέναμε είναι δικό μου, εγώ ήμουν αυτός που έφυγε. Πήγα να μείνω σε ξενοδοχείο για να έχει τον χρόνο να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει».

Πολλοί αναγνώστες έσπευσαν να πουν μπράβο στον άνδρα για τις ενέργειές του. Ένας αναγνώστης, έγραψε:

«Το χειρίστηκες καλά φίλε μου, πολύ καλύτερα από ό,τι θα το χειριζόμουν εγώ. Ας μην της έλεγες καν από πού το ξέρεις,  απλά ότι ξέρεις. Καλά έκανες και το είπες στους άλλους συντρόφους». Ένας άλλος έγραψε: «Αποκάλυψε τον αληθινό της χαρακτήρα, καλά που δεν παντρεύτηκες αυτό το σίχαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.