Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: «Δεν θέλω να πάει ξανά σε αυτό το vηπιαγωγείο» – Tι λέει ο πατέρας του 5χρονου για την κακοποίησή του

 


Αποτροπιασμό προκαλεί η πρωτοφανής καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ενός 5χρονου από δύο συνομηλίκους του, σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, με το παιδί να μεταφέρεται από τους γονείς του στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου εξετάστηκε από γιατρούς, αλλά και ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το enikos.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι εντοπίστηκαν σημάδια στην επίμαχη περιοχή που παραπέμπουν σε μία γενική εικόνα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο πατέρας του 5χρονου μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Περιέγραψε τι συνέβη την επίμαχη ημέρα, που το παιδί βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια των συμμαθητών του.

«Ήρθε στο σπίτι το μεσημέρι το παιδί, σαν άρρωστο, εγώ σχόλασα 4 η ώρα. Το παιδί ξύπνησε 6, μετά λέει “μπαμπά μπαίνω να πάω τουαλέτα”. Πηγαίνει τουαλέτα το παιδί και τρέχει μέσα μετά. Από όταν βγήκε το παιδί στο σπίτι δεν καθόταν, ήταν όρθιος. Του λέω “κάτσε”, και μου είπε “όχι μπαμπά εγώ δεν μπορώ”. Τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε: “μπαμπά σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα στο σχολείο, δυο παιδιά με κράτησαν, με πήγαν στην τάξη, έκλεισαν την πόρτα, μετά με χτύπησαν και εγώ τρόμαξα. Με έσπρωξαν και έπεσα κάτω. Μόλις έπεσα, ο ένας ανέβηκε πάνω μου. Ακίνητος ήμουν”», περιγράφει αρχικά ο πατέρας του 5χρονου στο «Buongiorno».

Αναφέρει στη συνέχεια ότι «πήγαμε νοσοκομείο. Κατέβηκε ο χειρουργός και έλεγξε το παιδί, και όντως βρήκε αυτό που έγινε. Μετά κατέβηκε ιατροδικαστής και ψυχολόγος και εξέτασαν και αυτοί το παιδί, και μετά πήραν τηλέφωνο την αστυνομία».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 5χρονου, ο πατέρας του είπε: «Κοιτάζω να είναι καλά η ψυχολογία του, γιατί το παιδί ήταν σαν άρρωστο. Ούτε μίλησε, ούτε έφαγε, ούτε έπαιξε, τίποτα. Δεν θέλω να πάει πάλι σε αυτό το νηπιαγωγείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις