Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Tο απλό κόλπο για να καθαρίσετε τα λερωμένα ταψιά – «Θα φαίνονται σαν καινούργια»


 Μια γυναίκα μοιράστηκε ένα γρήγορο και οικονομικό κόλπο καθαρισμού για την αφαίρεση λεκέδων από τα ταψιά του φούρνου. Το κόλπο κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά, τον Ιανουάριο του 2020, από τη Louise Wright στην ομάδα στο Facebook, Hinch Army Cleaning Tips, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά τον καθαρισμό, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να μην πετάνε τα βρώμικα ταψιά τους.

«Μην πετάτε τα ταψιά σας! Δαπανώ μια περιουσία σε ταψιά γιατί αγοράζω τα φθηνότερα και δεν διατηρούνται για πολύ, καθώς γεμίζουν σημάδια από δύσκολους λεκέδες κατά το μαγείρεμα. Αλλά δοκίμασα ένα κόλπο και λειτούργησε», έγραψε η Louise.

Το απλό κόλπο για να καθαρίσετε τα λερωμένα ταψιά του φούρνου

Η Louise εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να το δοκιμάσετε το κόλπο μόνοι σας. «Τρίψτε το ταψί με ένα κέρμα 2 λεπτών και μετά πλύνετε το, όπως θα κάνατε με τα πιάτα. Λειτουργεί πάντα, αφαιρεί τα καμένα υπολείμματα που μένουν από το ψήσιμο και το μαγείρεμα. Δεν χρειάζεται πλέον να τα πετάτε τα ταψιά και να τα αντικαθιστάτε».

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για το κόλπο

Η μέθοδος καθαρισμού άρεσε σε εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σχολίασαν την ανάρτηση ευχαριστώντας τη Louise. «Φανταστικό, ευχαριστώ», έγραψε ένας χρήστης. «Θα δοκιμάσω τώρα», ορκίστηκε κάποιος άλλος χρήστης. Ένας τρίτος χρήστης το χαρακτήρισε “game-changer”. Ένας άλλος χρήστης είπε ότι το κόλπο των 2 λεπτών λειτουργεί και για την αφαίρεση αλάτων από τις βρύσες.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με το κόλπο καθαρισμού για τα ταψιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις