Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

«Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Ομάδες δολοφόνων θέλουν να χτυπήσουν το αεροπλάνο του Τραμπ με πυραύλους - Tι μεταδίδεται


 Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για μια ομάδα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία φέρεται να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυραύλους «εδάφους-αέρος» σε μια επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ!

Ο βουλευτής Matt Gaetz (R-Fla.) (Φλόριντα) είχε αποκαλύψει την είδηση ​​ότι μια πηγή του DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) του είπε την περασμένη εβδομάδα ότι επί του παρόντος υπάρχουν πέντε γνωστές ομάδες δολοφονίας σε αμερικανικό έδαφος με στόχο την δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ.

«Πηγές πληροφοριών» αναφέρουν πως ορισμένες από τις «ομάδες δολοφονίας» έχουν πρόσβαση σε σημαντικά όπλα.

Θα μπορούσαν να χτυπήσουν, ενδεχομένως, το αεροπλάνο του Τραμπ, όπως τονίζεται!

Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Lara Logan, από την πλευρά της, αναφέρει:

«ΕΠΕΙΓΟΝ: Σύμφωνα με πληροφοριοδότη στο Νέο Μεξικό – Το αεροπλάνο του Τραμπ είναι ο επόμενος στόχος για δολοφονία. Εννέα θερμικοί πύραυλοι εδάφους-αέρος έχουν εισαχθεί λαθραία στις ΗΠΑ για τον σκοπό αυτό. Και υπάρχουν ήδη τρεις ομάδες δολοφόνων εντός της χώρας. Ο Τραμπ έχει ενημερωθεί, το ίδιο και οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και άλλες αρχές. Τα χρήματα έχουν μεταφερθεί σε ένα καρτέλ για να το σπρώξουν πέρα ​​από τα σύνορα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στρυμωγμένοι και μοχθηροί. Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα».

Όπως τονίζουν ΜΜΕ στην Αμερική, η πραγματικότητα είναι ότι οι διεθνιστές θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ να βγει από την εξίσωση της προεδρίας, και με πρόσχημα τον κίνδυνο του Τρίτου Παγκοσμίου, να παραμείνουν στην εξουσία και να προχωρήσουν στις τελικές φάσεις της δυστοπίας της λεγόμενης Μεγάλης Επανεκκίνησης της Νέας Διεθνιστικής Παγκόσμιας Τάξης.


photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Bloomberg POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.