Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Tα πρώτα μέτρα που δείχνουν αλλαγή στην Ευρώπη! MME προειδοποιούν για «σκοτεινές εποχές» - Τι αναφέρεται


 Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ευρώπη, μια ανησυχητική τάση έχει εμφανιστεί στην Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία χρόνια, που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας. Η σχετικά πρόσφατη σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της Telegram, στην Γαλλία είναι απλώς το τελευταίο παράδειγμα του πόσο μακριά είναι διατεθειμένες να φτάσουν οι κυβερνήσεις, στο πλαίσιο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, προκειμένου για να αποκτήσουν τον έλεγχο της κοινής γνώμης, όπως σχολιάζεται.

Παραδείγματα που δίνονται:

Η Μεγάλη Βρετανία: Συλλήψεις για αναρτήσεις και μιμίδια

Πολίτες που δημοσιεύουν επικριτικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ή δημοσιεύουν μιμίδια γίνονται όλο και περισσότερο στόχοι και συλλαμβάνονται. Αυτές οι περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με ΜΜΕ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «Μεγάλη Επαναφορά» και η Ατζέντα του 2030 δεν είναι απλώς θεωρία, αλλά βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Η σύλληψη πολιτών επειδή εκφράζουν τις απόψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιπροσωπεύει άμεση απειλή για την ελευθερία της έκφρασης και δείχνει πόσο μακριά είναι διατεθειμένες να φτάσουν οι κυβερνήσεις για να καταστείλουν τη διαφωνία, υπογραμμίζουν τα ρεπορτάζ!

Μετανάστευση και Κοινωνικός Έλεγχος

Μια άλλη ανησυχητική πτυχή αυτής της εξέλιξης είναι η μαζική μετανάστευση από μακρινές χώρες που υποστηρίζει την ατζέντα του ελέγχου και της επιτήρησης. Αυτές οι δημογραφικές αλλαγές αυξάνουν τον αριθμό των επιθέσεων με μαχαίρι και τρομοκρατικές επιθέσεις στον τοπικό πληθυσμό, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει την ζήτηση για περισσότερη επιτήρηση και έλεγχο, σχολιάζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι της Ευρώπης!

Όλο και πιο ελεγχόμενη ενημέρωση

Ορισμένα ΜΜΕ, όπως υπογραμμίζεται, βρίσκονται όλο και περισσότερο υπό τον έλεγχο μη εκλεγμένων οργανώσεων όπως το ΝΑΤΟ και διάφορες ΜΚΟ. Αυτά τα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ως προέκταση εκείνων που υποστηρίζουν την Ατζέντα 2030. Ανεξάρτητα μέσα φιμώνονται συστηματικά μέσω δυσφήμισης και χειραγώγησης «ελέγχων δεδομένων».

Ψηφιοποίηση

Παράλληλα με την αυξανόμενη λογοκρισία, υπάρχει η θέσπιση μέτρων που στοχεύουν άμεσα στον έλεγχο και την επιτήρηση των πολιτών. Οι ψηφιακές ταυτότητες και η επικείμενη κυκλοφορία των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας (CBDC) αποτελούν μέρος ενός συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής μας, όπως σημειώνεται, ενώ αυτές οι τεχνολογίες φέρονται να εισάγονται με το πρόσχημα της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας, αλλά στην πραγματικότητα απειλούν να περιορίσουν σημαντικά την ελευθερία των ανθρώπων.

Πόλεμος κατά του πληθυσμού

Γίνεται λόγος για μια σειρά πολιτικών μέτρων συστηματικής επίθεσης στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση των ανθρώπων. Ο συνδυασμός λογοκρισίας, ψηφιακής επιτήρησης και οικονομικού ελέγχου υποδηλώνει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του πληθυσμού. Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις και οι παγκόσμιες ελίτ είναι αποφασισμένες να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων στην οποία η ατομική ελευθερία θυσιάζεται για το συλλογικό καλό – ή τουλάχιστον αυτό που ορίζουν ως τέτοιο, ισχυρίζονται ΜΜΕ στην Ευρώπη που δηλώνουν φιμωμένα!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις