Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Tι δείχνουν οι στοιχηματικές για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: H μάχη Κασσελάκη-Φάμελλου και το ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα


 Μεγαλώνει το ενδιαφερόν για τις εσωκομματικές εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με τους υποψηφίους και στα δύο κόμματα να βρίσκονται πολύ κοντά όσον αφορά τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Σωκράτης Φάμελλος μπαίνει δυνατά στην κούρσα, καθώς εμφανίζεται ως ο βασικός ανταγωνιστής του Στέφανου Κασσελάκη.

Όσον αφορά τη μάχη στο ΠΑΣΟΚ παραμένει αμφίρροπη, με τους Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκονται στην ισοπαλία.

Στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένος εμφανίζεται ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος σταδιακά ανέβηκε στη δεύτερη θέση και πλέον πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, στη Stoiximan εμφανίζεται κι ως οριακό φαβορί με 2.15 έναντι 2.20 του Στέφανου Κασσελάκη.

Στη Novibet, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πρώτος με 2.00, με τον πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευης να βρίσκεται στο 2.40.

Ντέρμπι και στο ΠΑΣΟΚ

Τόσο η Stoiximan όσο και η Novibet δίνουν από 2.10 στους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, ενώ τις ίδιες αποδόσεις δίνουν στους Παύλο Γερουλάνο (5.70) και Άννα Διαμαντοπούλου (6.50).

Η μοναδική διαφοροποίηση παρατηρείται στις αποδόσεις του Μιχάλη Κατρίνη (40.00 στη Stoiximan και 31.00 στη Novibet) και της Νάντιας Γιαννακοπούλου (70.00 στη Stoiximan και 31.00 στη Novibet).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις