Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Κρι Κρι: Ο Π. Τσινάβος «χτύπησε το καμπανάκι» για placement - Γιατί μειώνει το οικογενειακό ποσοστό - Δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το placement αλλά εξέφρασε την επιθυμια να ολοκληρωθεί μέσα στο έτος

 


Την πρόθεσή του να μειώσει το μερίδιο που ελέγχει η οικογένειά του (72,8%) μέσα στο 2024, με στόχο την αύξηση της μετοχικής διασποράς ανακοινωσε οπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος.

 Στο πλαίσιο παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στο Χρηματιστήριο, ο κ. Τσινάβος τόνισε ότι η μείωση του ποσοστού είναι αναγκαία για την ουσιαστική αύξηση της εμπορευσιμότητας της μετοχής,

Δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το placement αλλά εξέφρασε την επιθυμια να ολοκληρωθεί μέσα στο έτος

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα οφέλη της εισόδου της εταιρίας στο Χρηματιστήριο πριν 20 χρόνια, εστιάζοντας στη συμβολή της στην εξωστρέφεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Κρι Κρι διοργάνωσε σήμερα εορταστική εκδήλωση στο Χρηματιστήριο με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την εισαγωγή των μετόχων της, με τον κ. Τσιναβο να χτυπά το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Τσινάβου διατηρεί το 72,8% των μετοχών, το 20,3% ελέγχουν  θεσμικοί επενδυτές και ιδιώτες επενδυτές το 6,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.