ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΡΕΒΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΙΞΕΡ!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ
2 νεροπότηρα μεγάλα σιμιγδάλι χοντρό,
2 νεροπότηρα μεγάλα καρύδα,
1 νεροπότηρο μεγάλο σπορέλαιο,
1 νεροπότηρο μεγάλο γάλα,
1νεροπότηρο ζάχαρη
1 νεροπότηρο μεγάλο γιαούρτι στραγγιστό,
1 βανίλια,
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ σιμιγδάλι,καρύδα,ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα.
Ρίχνουμε σπορέλαιο, γα λα,γιαούρτι,βανίλια μπέικιν ανακατεύουμε με σύρμα.
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε για 3 λεπτά 3 νεροπότηρα νερό με 3 νεροπότηρα ζάχαρη μισό λεμόνι το χυμό του.
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκού,ζεστό σιρόπι!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ -!!!!-ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου