Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Αμερικανός πασίγνωστος ηθοποιός «Pαπίζει» τις ΗΠΑ: Λένε ψέματα για την Ρωσία - Xαμός εν όψει προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου


 Οι προσπάθειες της Ουάσιγκτον να φιμώσει τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024 στις ΗΠΑ έχουν σκοπό να κρύψουν την αλήθεια από τον αμερικανικό λαό, σύμφωνα με τον Αμερικανό σταρ των ταινιών δράσης, Στίβεν Σίγκαλ.

Την Τετάρτη, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε νέο γύρο κυρώσεων εναντίον ρωσικών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του RT, επειδή φέρεται να διεξήγαγαν δήθεν μια «κακοήθη» εκστρατεία επιρροής που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για να χειραγωγήσουν την αμερικανική κοινή γνώμη ενόψει των προεδρικών εκλογών της χώρας τον Νοέμβριο.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει επίσης απαγγείλει κατηγορίες εναντίον δύο Ρώσων πολιτών για υποτιθέμενη παραβίαση του νόμου περί εγγραφής ξένων πρακτόρων του 1939 και παραγωγή αγγλόφωνου περιεχομένου για αμερικανικό κοινό για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης.

Μιλώντας στο RT την Πέμπτη, ο Seagal είπε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουάσιγκτον κάνει κάτι τέτοιο και πιθανότατα θα το κάνει πριν από κάθε εκλογές, «επειδή φοβούνται πολύ την αλήθεια και έχουν πολύ μεγάλη επίγνωση του γεγονότος ότι έχουν εμπλακεί σε απάτη που πρόκειται να αποκαλυφθεί».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν ξυπνήσει από το γεγονός ότι τους λένε συνεχώς ψέματα και τους χειραγωγούν η ίδια η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, και έδωσε το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος «δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια πρόταση και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς να πέσει κάτω». Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, καθώς και τα περισσότερα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, εδώ και χρόνια απορρίπτουν τις ανησυχίες για την σωματική και ψυχική υγεία του ηλικιωμένου προέδρου.

Ο Seagal πιστεύει ότι η αμερικανική «μηχανή παραπληροφόρησης» έχει σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει την εικόνα της Ρωσίας και του λαού της και ότι η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα είναι τα μόνα εργαλεία που έχει η Ουάσιγκτον αυτή την στιγμή, καθώς δεν μπορεί να διοργανώσει πραξικόπημα ή να καθαιρέσει τον Πούτιν (όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις)!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.