Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Pωσία σε Ουκρανονάτο: Όσο καθυστερείτε τις διαπραγματεύσεις τόσο Xειρότερα θα γίνονται τα πράγματα για εσάς

 


«Ο Ζελένσκι ξεκίνησε την εισβολή στο Κουρσκ για να συλλάβει το δυνατόν περισσότερους πολίτες».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνονται πιο σκληρές όσο περνάει ο καιρός.


«Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε πιθανές διαπραγματεύσεις πριν από ενάμιση χρόνο. Είπε ότι δεν είχαμε τίποτα εναντίον τους.

Οι αντίπαλοι πρέπει να καταλάβουν ότι όσο περισσότερο αργούν, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να υπάρξει συμφωνία σε οτιδήποτε.

Ήταν εύκολο να συμφωνήσουμε σε Η Κωνσταντινούπολη, λιγότερο από ένα μήνα μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής μας επιχείρησης, αλλά η Ουκρανία δεν το ήθελε».

Τα παραπάνω είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό RT για το ντοκιμαντέρ Bridges to the East, κατηγορώντας το Κίεβο πως σκοπός της εισβολής στο ρωσικό Κουρσκ ήταν να πάρει αιχμαλώτους όσους περισσότερους πολίτες μπορεί με σκοπό την ανταλλαγή τους.


Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

Η Τουρκία φιλοξένησε πολλούς γύρους ρωσο-ουκρανικών ειρηνευτικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2022, οι οποίοι τελικά απέτυχαν με παρέμβαση της Δύσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.