Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, OYTE MIA ΛΕΞΗ, ΤΩΝ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ" (δηλ. ΨΑΓΜΕΝΩΝ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!


Konstantinos Arvanitis

 Ερευνα δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της British Pharmacological Society, την 12η Ιουνίου 2024,

επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που φοβόμασταν (ενώ κάποια ήδη τα ξέραμε και τα έχουμε αναλύσει τόσο στον τοίχο αυτόν, όσο και σε συνεντεύξεις).

ΤΙΤΛΟΣ:

Long-lasting, biochemically modified mRNA, and its frameshifted recombinant spike proteins in human tissues and circulation after COVID-19 vaccination

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: 

Μακράς διάρκειας, βιοχημικά τροποποιημένο mRNA και οι τροποποιημένου πλαισίου, ανασυνδυασμένες πρωτεϊνες ακίδας σε ανθρώπινους ιστούς, μετά από εμβολιασμό για COVID-19

______________________________________

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

Σύμφωνα με το CDC (σ.σ. Κέντρο Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ, αντίστοιχο του δικού μας ΕΟΔΥ), αμφότερα τα εμβόλια των Pfizer και Moderna για τον COVID-19 περιέχουν mRNA τροποποιημένων νουκλεοτιδίων (σ.σ. οι δομικοί λίθοι του RNA) που κωδικοποιούν την ιική γλυκοπρωτεϊνη ακίδας του SARS-CoV-2.

Παρόλη την παγκόσμια χρήση τους, πολύ λίγα είναι γνωστά σχετικά με το πως η τροποποίηση των νουκλεοτιδίων στην αλληλουχία του mRNA επηρεάζει την αποδόμηση τους, την μεταγραφή τους και την πρωτεϊνοσύνθεση. 

Αρχικά ελπιζόταν ότι τα παρευρισκόμενα και τα κυκλοφορούντα ανοσοκύτταρα που προσελκύονται στο σημείο της ένεσης θα έβγαζαν αντίγραφα της πρωτεϊνικής ακίδας, ενώ το mRNA της ένεσης θα εκφυλίζονταν σε λίγες μέρες. 

Επίσης αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι οι ανασυνδυασμένες πρωτεϊνικές ακίδες που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA θα παρέμεναν στο σώμα για μερικές εβδομάδες. 

Στην πραγματικότητα, κλινικές μελέτες τώρα αναφέρουν ότι το τροποποιημένο mRNA του SARS-CoV-2 κανονικά παραμένει μέχρι και ένα μήνα από την ένεση και μπορεί να ανιχνευθεί στον καρδιακό και τους σκελετικούς μύες σε περιοχές φλεγμονής και ίνωσης, ενώ η ανασυνδυασμένη πρωτεϊνική ακίδα μπορεί να παραμείνει στο αίμα για λίγο παραπάνω από μισό έτος. 

Αυτά τα προϊόντα συγκρούονται με την μη-στοχευμένη αρχική κυτταρική ανοσία των Τ λεμφοκυττάρων, που περιλαμβάνει αυξημένη παραγωγή αντιγόνων από τα Β λεμφοκύτταρα, με μακροπρόθεσμες κλινικές συνέπειες.

________________________________________

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αντιγράφω από τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ στο τέλος της ως άνω μελέτης, που είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

SUMMARY AND CONCLUSIONS 

(ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ)

Οι προσπάθειες ανάπτυξης mRNA εμβολίων και φαρμάκων τείνουν να αγνοούν πολλές βασικές αρχές της ιατρικής βιοχημείας, της φυσιολογίας, των πρωετομικών και των δευτεομικών.   

Αν και η μεταγραφή της mRNA κωδικοποίησης (είτε στο εργαστήριο, είτε σε οργανισμό) των κλινικά σημαντικών πρωτεϊνών έχει ευρύ δυναμικό για θεραπευτικές εφαρμογές, η τροποποίηση του mRNA με ψευδοουριδίνη (σ.σ. όπως έγινε στα εμβόλια για covid-19) και άλλες αλλαγές, περιλαμβανομένης της μεθυλίωσης, είναι ανεφάρμοστη για κλινική χρήση, λόγω της μακρόχρονης και δυνητικά μόνιμης ανοσοδιεγερτικής φύσης της.

 Η τροποποίηση νουκλεοτιδίων (σ.σ. είναι οι δομικοί λίθοι του mRNA) πιστεύεται ότι είναι μία αποτελεσματική προσέγγιση να ενισχυθεί η σταθερότητα (σ.σ. του μορίου mRNA) κάνοντας το προϊόν ανθεκτικό στις ριβονουκλεάσες (σ.σ είναι τα ένζυμα που το αποδομούν, που το καταστρέφουν). 

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει αυξημένη μεταγραφική ικανότητα του mRNA (σ.σ. δηλαδή προκαλεί αυξημένη παραγωγή πρωτεϊνικών ακίδων, επειδή παραμένει ακέραιο και λειτουργεί για περισσότερο χρόνο), ενώ δυνητικά μειώνεται η ανοσοποίηση μέσα στον οργανισμό. 

Η επίμονη φύση της mRNA κωδικοποίησης της πρωτεϊνικής ακίδας του SARS-CoV-2 προσδίδει μία επικίνδυνα μακρά έκθεση σε μία απεριόριστη δόση αυτής της παθογόνου πρωτεϊνης και έτσι απαιτείται επανεκτίμηση για τη συνεχιζόμενη χρήση σε άνθρωπο. 

Εχουμε δώσει την μοριακή βάση της ευρείας διασποράς βλαβών, αναπηριών και θανάτων από νοσήματα σχετιζόμενα με την πρωτεϊνική ακίδα, που προκύπτουν από την αρρωστημένη συμβουλή για συνεχιζόμενη χρήση αυτών των προϊόντων.

___________________________________________

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ;

Ολα όπως βλέπετε εστιάζονται σε 2 θεμελιώδη γνωρίσματα αυτής της προβληματικής τεχνολογίας:

1) Την πολύ πέραν του προβλεπόμενου διάρκεια  ζωής του mRNA, που σύμφωνα με μία άλλη μελέτη ξεπερνά το 6μηνο!!

Αυτό οφείλεται στην αντικατάσταση μέσα στο μόριο του mRNA μιάς φυσιολογικής ένωσης (Ουρακίλη) από μία συνθετική (Ψευδοουριδίνη) με σκοπό να γίνει πιο ανθεκτικό στα ένζυμα που το καταστρέφουν, ώστε να μπορέσει να δράσει για περισσότερο.

Ομως αυτή η κατασκευαστική "κομπίνα", από την μία προσέδωσε υπερβολικά μεγάλη διάρκεια ζωής στο mRNA, κάτι που φυσικά δεν είναι καλό, ενώ από την άλλη ευθύνεται γα την υπονόμευση του ανοσοποιητικού μας, γεγονός που μας κάνει ευάλωτους σε πάσης φύσεως ιώσεις και καρκίνους. 

2) Την ανεξέλεγκτη δόση του "εμβολίου" που παίρνει ο κάθε άνθρωπος, γιατί το εμβόλιο δεν είναι το mRNA που σου κάνουν, αλλά η ακίδα που ΕΣΥ παράγεις και ο κάθε άνθρωπος παράγει διαφορετική ποσότητα ακίδων. 

Αρα η δόση που παίρνει ο καθένας είναι διαφορετική και απρόβλεπτη.

(Από το 2021 το φωνάζω σε όλους τους τόνους...)

__________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Οποιος συνάδελφος θέλει να διαβάσει από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες, το λινκ είναι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις