Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Βραζιλία: Πρώην ιερέας και πρώην ιεραπόστολος τα παράτησαν όλα και στράφηκαν στο OnlyFans (φώτο) - Οι δύο γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των followers τους και σχεδιάζουν να γυρίζουν κοινές ερωτικές ταινίες


 «Στροφή» στην καριέρα τους έκαναν μια 36χρονη πρώην ιερέας Άνα Ακίβα από τη Βραζιλία και μια πρώην ιεραπόστολος, η Αντρέσσα Ούρακ, καθώς τα παράτησαν όλα και στράφηκαν στο OnlyFans.

Όπως αποκάλυψε η 36χρονη, οι δύο γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των followers τους και σχεδιάζουν να γυρίζουν κοινές ερωτικές ταινίες.

Η Ακίβα μιλώντας σε ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι είχε εντοπίσει την Ούρακ σε παλαιότερη συνάντησή τους στα καλλιστεία Miss Bumbum στη Βραζιλία.


Παρά τις ερωτικού περιεχομένου καριέρες που έχουν ακολουθήσει οι δύο γυναίκες, η 36χρονη υποστηρίζει ότι εξακολουθούν να είναι πιστές.

«Έχουμε πίστη αλλά έχουμε απομακρυνθεί από την εκκλησία επειδή διαφωνούμε με αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Αρκετοί θα μας επικρίνουν και θα ισχυριστούν ότι διαπράττουμε αμαρτία, αλλά αυτό δεν ισχύει. Δεν ζούμε υποκριτικά, δεν λέμε ψέματα. Αποδεχόμαστε την αμφισεξουαλικότητά μας και δεν υπάρχει καμία αμαρτία σε αυτό».

Η Ακίβα διετέλεσε ιερέας στην Ευαγγελική Εκκλησία στο Σάο Πάολο μέχρι το 2022 όταν και πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, ο οποίος την κακοποίησε. Η ίδια είχε ενταχθεί στο εκκλησίασμα το 2015 όταν είχε γνωρίσει τον σύζυγό της.

Η Ούρακ είχε συζητηθεί για τις γυμνές εικόνες που συχνά-πυκνά αναρτά στα social media αλλά και για μια φερόμενη σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία, πάντως, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.

akiva

Η ίδια είχε γίνει ιεραπόστολος μετά από τον παρολίγον θάνατό της από ελαττωματικά εμφυτεύματα στα οπίσθιά της, ξεκινώντας εξορκισμούς σε γυναικείες φυλακές της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις