Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παραιτήθηκε από τη δουλειά για να φρoντίζει το παιδί και ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατά – «Όταν του το είπα, έφυγε από το σπίτι – Δεν έχω οικονομίες στην άκρη»


 Η διαχείριση της απιστίας είναι πολύ δύσκολη για τον καθένα. Η απιστία είναι μια από τις χειρότερες μορφές προδοσίας και, για να την ξεπεράσει κάποιος, θέλει προσπάθεια, υπομονή, στήριξη και χρόνο.

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση όταν αυτή τη σκληρή πραγματικότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει μια γυναίκα που έχει μόλις γεννήσει.

Σχεδόν πριν από τέσσερις μήνες, μια 32χρονη γυναίκα γέννησε το παιδί της και πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο 31 ετών άνδρας της, την απατούσε με μια συνάδελφό του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η γυναίκα έπιασε τον άνδρα της να γράφει ένα ακατάλληλο μήνυμα σε μια συνάδελφο, αλλά προσπάθησε να το παραβλέψει.

Έπεισε τον εαυτό της ότι παραλογίζεται αλλά από τότε, έχει ένα άσχημο προαίσθημα, έναν κόμπο στο στομάχι, είναι βέβαιη ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

«Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι παραλογίζομαι»

Τις νύχτες ο φίλος της αφήνει το κινητό του ξεκλείδωτο όμως η γυναίκα δεν ήθελε να το ψάξει – μέχρι πρόσφατα.

«Έπεισα τον εαυτό μου να τον εμπιστευτώ και πως η καχυποψία μου φταίει για όλα.

Σήμερα τελικά, το έψαξα. Είχα δίκιο. Έγραφαν “σ’ αγαπώ” ο ένας στον άλλον. Εκείνη με ανέφερε πολλές φορές και έλεγε ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για την οποία αυτός νιώθει τύψεις. Εκείνη του έλεγε ότι πρέπει να είναι μαζί μου και αυτός, της απάντησε ότι μόνο μαζί της θέλει να είναι, αλλά είναι αναγκασμένος να κάθεται με εμένα λόγω του παιδιού. Έχω μουδιάσει ολόκληρη».

Είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της για να φροντίζει το παιδί

Με τον σύντροφό της, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια ενώ πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της ώστε να μείνει στο σπίτι και να φροντίζει το παιδί.

Όταν έπρεπε να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί, σκεφτόταν πόσο τυχερή ήταν που μπορούσε ν’ αφοσιωθεί στη φροντίδα του μωρού της.

«Δεν μπορώ να στηρίξω τον εαυτό μου – πόσω μάλλον και το παιδί»

Εν τέλει, μίλησε στον σύντροφό της, ο οποίος δεν αρνήθηκε τίποτα για τη διπλή ζωή του. Έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω οικονομίες στην άκρη, δεν θα καταφέρω να στηρίξω τον εαυτό μου, πόσω μάλλον ένα παιδί», ομολογεί η γυναίκα. «Πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν».

 «Να έχω στην αγκαλιά μου όλον μου τον κόσμο και η ζωή να ξεγλιστρά απ’ τα χέρια μου. Ούτε να κλάψω δεν μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις