Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

O διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Oικονόμου της ΝΔ κατηγορείται για κύκλωμα τράφικινγκ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!


 Ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου, και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Δημήτρη Καρρά, κατηγορείται για κύκλωμα τράφικινγκ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του omniatv.com, στις δύο από τις τρεις εταιρίες με τις οποίες το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, ξέπλενε τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών, στο όνομα του Δημήτρη Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου.

Μετά τις καταγγελίες, ο Βασίλης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι παύει άμεσα τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Καρρά.
«Μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά. Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές , ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» αναφέρει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Τι απαντά ο Δημήτρης Καρράς – Καταγγέλλει «λασπολόγους και συκοφάντες»

Ο Δημήτρης Καρράς κάνει λόγο για «λασπολογίες» και «συκοφαντίες» και αναφέρει ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν έχει ανακριθεί ή κληθεί για την υπόθεση.
Ειδικότερα, τονίζει:
«Προσοχή σε λασπολόγους και συκοφάντες. Δεν ήμουν και δεν υπήρξα ποτέ κατηγορούμενος στη ζωή μου για οποιοδήποτε αδίκημα, δεν έχω ανακριθεί ποτέ αλλά ούτε καν έχω κληθεί ποτέ ως μάρτυρας σε καμία απολύτως ποινική υπόθεση. 
Όσοι διακινούν τέτοια σενάρια, μετά βεβαιότητας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου ήδη έχω προσφύγει.
Μόνο η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια για την τιμωρία όσων διέδωσαν άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς για το πρόσωπο μου ισχυρισμούς. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου διότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις