Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

O Kακός χαμός σε κρουαζιέρα: Εξαγριωμένοι επιβάτες ζητούν τα λεφτά τους πίσω! ΒΙΝΤΕΟ


 Χάος ξέσπασε σε μια κρουαζιέρα πλοίου όταν εξαγριωμένοι ταξιδιώτες είπαν ότι δεν θα ταξίδευαν στον αναμενόμενο προορισμό στην Καραϊβική λόγω ενός προβλήματος με τον κινητήρα - ενώ εκείνοι φώναζαν για επιστροφή των χρημάτων τους και παρακαλούσαν να κατέβουν από το πλοίο.

Οι επισκέπτες του Carnival’s Vista είχαν κάνει κράτηση για την κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων στη Νότια Καραϊβική από το Port Canaveral της Φλόριντα στις 10 Αυγούστου, με σκοπό να κάνουν στάση στην Αρούμπα, το Κουρασάο και το Turks and Cacaos.

Καθώς η διαδικασία επιβίβασης ήταν σε εξέλιξη και ορισμένοι επιβάτες βρίσκονταν ήδη στο πλοίο, η γραμμή κρουαζιέρας έστειλε μια ειδοποίηση που περιέγραφε λεπτομερώς την αλλαγή στα σχέδια.

Τα μέλη του πληρώματος του Carnival ανακάλυψαν ένα «τεχνικό πρόβλημα που επηρεάζει την ταχύτητα πλεύσης του πλοίου», το οποίο ανάγκασε τη γραμμή κρουαζιέρας να αλλάξει το δρομολόγιο, ανέφερε η γραμμή κρουαζιέρας στην The Post.

Το Vista θα ταξίδευε στις Μπαχάμες, κάνοντας στάσεις στο Nassau, το Princess Cays, το Freeport και το Half Moon Cay, σύμφωνα με την Inside Edition.


Μερικοί επιβάτες δεν ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και άρχισαν να φωνάζουν για επιστροφές χρημάτων καθώς το προσωπικό της κρουαζιέρας προσπαθούσε να εξηγήσει την κατάσταση.

«Δώστε μας τα χρήματά μας», φώναξαν αρκετοί επισκέπτες στο πλοίο, σύμφωνα με τον χρήστη Instagram Only In Florida στις 28 Αυγούστου .

Ένας άντρας ισχυρίστηκε ότι ξόδεψε 6.000 δολάρια μόνο για να πάει στην κρουαζιέρα.

«Κυρίες και κύριοι, ο τρόπος που το κάνετε αυτό με τον θόρυβο και το χάος δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα», εξήγησε ένας υπάλληλος της κρουαζιέρας στους επιβάτες, σύμφωνα με βίντεο που έλαβε η Inside Edition.

Στους επιβάτες δόθηκαν πολλές επιλογές όταν η γραμμή κρουαζιέρας καθόρισε την ανάγκη αλλαγής του δρομολογίου.

«Επικοινωνήσαμε απευθείας με τους επισκέπτες του πλοίου σχετικά με τις επιλογές που είχαν», είπε η Carnival.

«Σε αυτούς που απέπλευσαν δόθηκε πίστωση επί του πλοίου καθώς και μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας για μια άλλη κρουαζιέρα για να αντισταθμίσουν την απροσδόκητη αλλαγή και σε όσους προτιμούσαν να μην αποπλεύσουν προσφέρθηκε 100 τοις εκατό επιστροφή χρημάτων».


Ακόμη και με την επιλογή να μην ταξιδέψουν στις Μπαχάμες, οι επιβάτες εξακολουθούσαν να είναι απογοητευμένοι με το Carnival για την ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής.

«Ήξεραν για το πρόβλημα πριν επιβιβαστούμε στο πλοίο», είπε η Άσλεϊ Μπαλ στο πρακτορείο. «Απλώς δεν το είπαν αυτό μέχρι που ήμασταν ήδη στο πλοίο και, ξέρετε, περάσαμε από το τελωνείο, τις γραμμές και όλα αυτά, και μετά μας ανακοίνωσαν όλα αυτά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις