Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

NTOYNTA: «Πολλοί θέλουν δουλειές με την Ρωσία – αλλά η Μόσχα πρέπει να χάσει»


 Πολλοί θα ήθελαν να δουν το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία και την επανέναρξη των οικονομικών σχέσεων με την Ρωσία, ωστόσο ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda είναι άλλης άποψης! «Πολλοί άνθρωποι σήμερα περιμένουν το τέλος αυτού του πολέμου για να μπορέσουν να συναλλάσσονται ξανά με την Ρωσία», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση! Ωστόσο, η […]

Πολλοί θα ήθελαν να δουν το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία και την επανέναρξη των οικονομικών σχέσεων με την Ρωσία, ωστόσο ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda είναι άλλης άποψης!

«Πολλοί άνθρωποι σήμερα περιμένουν το τέλος αυτού του πολέμου για να μπορέσουν να συναλλάσσονται ξανά με την Ρωσία», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πολωνική τηλεόραση!

Ωστόσο, η θέση της Βαρσοβίας είναι ότι η Ρωσία πρέπει να «χάσει» αυτόν τον πόλεμο, προσέθεσε. Διαφορετικά, είπε ο Πολωνός πρόεδρος, η Ρωσία θα «επιτεθεί σε άλλες χώρες», χωρίς να δώσει κάποια απόδειξη για αυτό.

Επομένως, οι πολιτικοί ταγοί των χωρών δίπλα στην Ρωσία προτιμούν εμφανώς τον πόλεμο από την οικονομική ανάπτυξη!

Σημειώνεται πως, τον περασμένο μήνα, η Βαρσοβία υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία ύψους 1,13 δισεκατομμυρίου ευρώ για την παραγωγή 48 εκτοξευτών αμερικανικών αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot, για την ενίσχυση της άμυνας της Πολωνίας που συνορεύει με την Ρωσία και την Ουκρανία.

«Η συμφωνία ενισχύει την ασφάλεια της Πολωνίας», δήλωσε κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής ο πολωνός υπουργός Αμυνας Βλαντισλάβ Κοσινιάκ-Καμίς.

Πρόκειται για ένα νέο σημαντικό συμβόλαιο που εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του πολωνικού στρατού που επιταχύνθηκε μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Πρόκειται για ένα νέο σημαντικό συμβόλαιο που εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του πολωνικού στρατού, τον οποίο προορίζουν για σύγκρουση με την Ρωσία!

Και σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της χώρας προς τα εκεί οδεύει το πράγμα!

Με πληροφορίες από Russia Today-ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις