Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Έδωσε στην μητέρα της κλειδί του σπιτιού τους χωρίς να ρωτήσει τον άνδρα της – «Nιώθω ξένος στο ίδιο μου το σπίτι»


 Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Υποτίθεται ότι στο σπίτι βρίσκουμε ηρεμία, χαλαρώνουμε και αποφορτιζόμαστε. Πώς θα νιώθατε αν τα πεθερικά σας είχαν κλειδιά του σπιτιού σας, και εισέβαλαν στο σπίτι σας όποτε ήθελαν;

Ο 28χρονος άνδρας έφτασε στα όριά του, όταν η γυναίκα του πήρε μια σημαντική απόφαση, χωρίς πρώτα να τη συζητήσει μαζί του.

Προσπάθησε να μιλήσει στη γυναίκα του, να της πει να βάλει κάποια όρια, αλλά μάταια.

Πριν από έναν μήνα, η γυναίκα του έκανε κάτι το αδιανόητο. Έδωσε στην μητέρα της κλειδί για το σπίτι, χωρίς εκείνος να έχει την παραμικρή ιδέα.

Μία μέρα, μετά τη δουλειά, μπήκε στο σπίτι και έπεσε μούρη με μούρη με την πεθερά του, στην κουζίνα. Μαγείρευε για το βράδυ λες και δεν έτρεχε τίποτα.

“Δεν σέβεται την ιδιωτική μου ζωή”

«Παραβιάζει την ιδιωτική μου ζωή», εξηγεί ο άνδρας.

Ο άνδρας εξήγησε το πρόβλημα στη γυναίκα του, η οποία έδειχνε να μην καταλαβαίνει που είναι το πρόβλημα – άλλωστε, είπε, μάνα της είναι.

«Το πρόβλημα είναι ότι νιώθω ξένος στο ίδιο μου το σπίτι», εξηγεί.

Ο άνδρας έχει ξεκαθαρίσει πως, με το να δώσει το κλειδί στην πεθερά του, η γυναίκα παραβίασε τα όρια.

Αντί να το καταλάβει, η γυναίκα αρνήθηκε να πάρει το κλειδί από την μητέρα της. Τώρα, ο άνδρας αναρωτιέται αν πρέπει να διαλύσει τον γάμο του.

Θεωρεί ότι η γυναίκα του δεν το σέβεται, αλλά δεν το καταλαβαίνει. Τον κατηγορεί και του λέει πως υπερβάλλει.

Για την ιστορία, ο άνδρας είναι παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με την 26χρονη γυναίκα του και είναι σε γενικές γραμμές ευτυχισμένοι. Το μόνο πρόβλημα, είναι η πεθερά του.

«Η πεθερά μου ανακατεύεται πάρα πολύ στη ζωή μας. Έρχεται από το σπίτι όποτε θέλει, χωρίς καν μας ειδοποιήσει», εξηγεί ο άνδρας.

Πριν πάρει την οριστική απόφασή του, ο άνδρας θέλει να ξέρει αν σκέφτεται λογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις