Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Πολάκης από ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το αργότερο αρχές Nοεμβρίου - O Κασσελάκης μπορεί να είναι υποψήφιος


 Τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Νοεμβρίου προσδιόρισε το μεσημέρι της Τρίτης (10/9), ο Παύλος Πολακης, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Προφανώς και θα είμαι υποψήφιος και οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο στις αρχές του Νοεμβρίου», είπε αρχικά ο βουλευτής Χανίων, ενώ ερωτώμενος για το εάν θα είναι υποψήφιος και ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε: « Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη. Τέταρτη κατά σειρά, η Βούλα Κεχαγιά που παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία για τον οδικό χάρτη

Στο μεταξύ, η Πολιτική Γραμματεία θα επιχειρήσει να δείξει έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο, το χρονοδιάγραμμα μέχρι την προεδρική εκλογή. Αναμένεται να παραπέμψει στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συγκληθεί σε δύο εβδομάδες ώστε να οργανώσει το συνέδριο που θα επικυρώσει τη διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου.

Δεύτερο θέμα που απασχολεί τη συνεδρίαση, είναι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ που όπως είναι γνωστό θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.