Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκάρει Αμερικανός Βουλευτής: «Πέντε ομάδες δολοφόνων θέλουν Nεκρό τον Τραμπ» - Θέλουν πάση θυσία να MHN τον αφήσουν να φτάσει ξανά στον Λευκό Οίκο. Θα τα καταφέρουν;

 


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και το κλίμα οξύνεται όλο και περισσότερο.

Επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γλιτώσει από δύο απόπειρες δολοφονίας και πλέον πολλοί προειδοποιούν πως θα υπάρξει και συνέχεια!

Την ώρα που ειδική νομοθεσία κατατέθηκε στα νομοθετικά όργανα με φόντο τις τελευταίες απόπειρες κατά του Τραμπ, Αμερικανός βουλευτής σοκάρει με την εκτίμησή του για 5 (!!!) διαφορετικές ομάδες δολοφόνων που εργάζονται για να τον βγάλουν από τη μέση.

Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες κατά της ζωής του Ντόναλντ Τραμπ, ένας βουλευτής από τη Φλόριντα αποκάλυψε ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με άλλες «ομάδες δολοφόνων» στις ΗΠΑ που προσπαθούσαν να σκοτώσουν τον πρώην πρόεδρο.

Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Matt Gaetz, ισχυρίστηκε πως τρεις από αυτές τις ομάδες έχουν συνδέσεις με το εξωτερικό!

«Αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε αρκετή δύναμη για να στηρίξουμε τον Πρόεδρο Τραμπ, δεδομένου του απειλητικού περιβάλλοντος», είπε ο Γκάετς σε συνέντευξή του.

Εξήγησε ότι είχε πρόσφατα συναντηθεί με έναν ανώτερο αξιωματούχο στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που του είπε ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε γνωστές ομάδες που κινούνται κατά του Τραμπ στις Η.Π.Α.

«Η Μυστική Υπηρεσία το γνώριζε αυτό και δεν του παρείχε την ασφάλεια που έπρεπε».

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο επίδοξους δολοφόνους του Τραμπ δεν έχει συνδεθεί με κάποια οργάνωση. Το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ προτιμά να τους παρέχει το προφίλ των «μοναχικών λύκων».

freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις