Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Κτύπησε το 112 και ζητεί από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή

 


Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και κάποια ώρα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κινητοποίηση των Αρχών στο σημείο είναι μεγάλη, καθώς έχουν σπεύσει εννέα οχήματα και 30 πυροσβέστες.



Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ακούγονται εκρήξεις ενώ πυκνός μαύρος καπνός έχει σκεπάσει το σημείο. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματία.

Ήχησε το 112

Για τη φωτιά εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Hellenic Train, διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα μεταξύ Κινέτας – Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς.

Με εντολή της Πυροσβεστικής και του Ο.Σ.Ε, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις