Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Προς διαγραφή ο Κασσελάκης για να Mην είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ - Έντονο το παρασκήνιο.

 


«Παράθυρο» ευκαιρίας για την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν όλο και περισσότερα στελέχη του κόμματος.

Θεωρώντας απολύτως υπεύθυνο τον Κασσελάκη για τη διαρκή κρίση στο κόμμα, υπάρχουν «φωνές» που τάσσονται υπέρ της αποπομπής του με απώτερο σκοπό να μην μπορεί να είναι υποψήφιος αρχηγός στις ερχόμενες εσωκομματικές αλλαγές.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στα εσωτερικά του κόμματος, και την πιθανότητα διαγραφής του Κασσελάκη, λέγοντας:

«Πιστεύω πως τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να σέβονται το καταστατικό. Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο κ. Κασσελάκης στην Επιτροπή.

Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ και φάνηκε πως δεν τα κατάφερε γιατί έχουμε ισχυρά αντανακλαστικά υπεράσπισης της Αριστεράς.

Η ενότητα είναι αυτό που θα μας πάει μπροστά. Είμαι από τα γεννοφάσκια μου στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να υπάρχουν πολλοί σοβαρή λόγοι για την αποχώρησή μου. Δεν είμαστε εδώ για να φύγουμε».

Με πληροφορίες από Megatv – Eurokinissi photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις