Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Mάρκος Σεφερλής: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους με αποδείξεις»


 Ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram, απαντώντας στις πρόσφατες τηλεοπτικές επιθέσεις που δέχθηκε από παρουσιαστές και παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης. Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός, εμφανώς ενοχλημένος, άφησε να εννοηθεί πως το κύμα αρνητικής κριτικής ξεκίνησε μετά την άρνησή του να εμφανιστεί στις πρώτες εκπομπές της σεζόν.

Η αιχμηρή απάντηση του Σεφερλή

Με το βίντεο που ανάρτησε, ο Σεφερλής ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα πολλοί παρουσιαστές και παρουσιάστριες τον παρακαλούσαν να βγει στις εκπομπές τους, ενώ τώρα στρέφονται εναντίον του, πιθανόν εξαιτίας της άρνησής του:

«Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών με παρακαλούσαν… Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι τόσα χρόνια δεν είχε ασχοληθεί με τις κριτικές που δέχεται, επιλέγοντας να μην τους δώσει αξία. Όμως, αυτή τη φορά δήλωσε αποφασισμένος να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

«Θα τους ξεμπροστιάσω όλους! Έναν-έναν ξεχωριστά με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα».



Υπόσχεση για συνέχεια

Ο Μάρκος Σεφερλής έκλεισε το βίντεο αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες αποκαλύψεις στο μέλλον, καλώντας το κοινό του να μείνει «συντονισμένο» για ό,τι θα ακολουθήσει:

«Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι. Θα περάσουμε ωραία… και εμείς κι αυτοί».

Με αυτή τη δήλωση, ο Σεφερλής φαίνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις που δέχθηκε, φέρνοντας στο φως τις δικές του αποδείξεις και τα επιχειρήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις