Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Στο “σκαμνί” η Kυβέρνηση Μπάιντεν για το θέμα των εμβολίων – Κατηγορούνται για την λογοκρισία κατά των ατόμων με παρενέργειες

 


Η New Civil Liberties Alliance (NCLA) ανέλαβε σημαντική νομική δράση τροποποιώντας την καταγγελία της στην εν εξελίξει υπόθεση σχετικά με τη συνεργασία του αμερικανικού κράτους και των εταιρειών τεχνολογίας ως προς την απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων.

Η καταγγελία υπογραμμίζει μια διάχυτη εκστρατεία στην οποία πρωτοστατούν οργανισμοί όπως ο Λευκός Οίκος, το CDC και το Γραφείο του Γενικού Χειρουργού. Αυτοί οι φορείς κατηγορούνται ότι ασκούν πιέσεις στους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να απορρίψουν και να απαξιώσουν ως «παραπληροφόρηση» τους προσωπικούς λογαριασμούς και τις επικοινωνίες εντός ιδιωτικών διαδικτυακών ομάδων όσων πλήττονται από τις παρενέργειες των εμβολίων.

Στο επίκεντρο της αγωγής βρίσκονται οι ιστορίες των Μπριάνα Ντρέσεν, Σον Μπαρκάβατζ, Κρίστι Ντομπς, Νίκι Χόλαντ, Σουζάνα Νιούελ και Έρνεστ Ραμίρεζ, οι οποίοι ανέφεραν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια Covid – παρενέργειες αρκετά σοβαρές, ώστε στην τραγική περίπτωση του κ. Ραμίρεζ να περιλαμβάνουν τον σχετιζόμενο με το εμβόλιο θάνατο του γιου του πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Παρά το γεγονός ότι βίωσαν από πρώτο χέρι τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων, οι εν λόγω ενάγοντες δεν αντιτίθενται στον εμβολιασμό καθαυτό. Για παράδειγμα, η ίδια η κα Ντρέσεν συμμετείχε στις δοκιμές του εμβολίου της AstraZeneca προτού, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστεί επιπλοκές.

Τα άτομα αυτά, ενωμένα στην αγωνία τους, αντιμετώπισαν ανελέητη λογοκρισία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου αναζήτησαν αλληλεγγύη και αντάλλασσαν ιδέες θεραπείας. Οι προσπάθειές τους να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον αντιμετωπίστηκαν με σημάνσεις περιεχομένου, αφαιρέσεις και το πλήρες κλείσιμο των ομάδων υποστήριξής τους – ενέργειες που επηρεάστηκαν άμεσα από αυτό που η NCLA χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματική εκστρατεία της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις.


Αυτή η νομική μάχη, η οποία αποσκοπεί στην εξασφάλιση ασφαλιστικών μέτρων κατά αυτής της φερόμενης ως κρατικά υποστηριζόμενης λογοκρισίας, ισχυρίζεται ότι τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν την προστασία της πρώτης τροπολογίας της ελευθερίας του λόγου και του συνεταιρίζεσθαι. Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες καταστολής όχι μόνο υπονομεύουν τα δικαιώματα των εναγόντων, αλλά και αποσιωπούν έναν σημαντικό διάλογο σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και την προσωπική επιλογή σε θέματα υγείας.


Επαναλαμβάνοντας αυτό το σκεπτικό, ο Τζενίν Γιουνές, άλλος δικαστικός σύμβουλος στο NCLA, επεσήμανε την έντονη αντίφαση στο αφήγημα της κυβέρνησης έναντι της σκληρής πραγματικότητας των εναγόντων.

“Οι ενάγοντες σε αυτή την υπόθεση αποτελούσαν απειλή για την κυβέρνηση Μπάιντεν, επειδή οι προσωπικές τους εμπειρίες έρχονταν σε σύγκρουση με τη αυταρχική προσέγγιση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό για τον Covid-19, η οποία βασιζόταν στον ψευδή ισχυρισμό ότι οι παρενέργειες από τα εμβόλια ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτες. Η στάση των κατηγορουμένων σε αυτό -να χρησιμοποιήσουν την εξουσία τους για να αναγκάσουν τις εταιρείες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να φιμώσουν αυτά τα άτομα, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές βλάβες και στην περίπτωση του κ. Ραμίρεζ έχασαν τον ίδιο τους τον γιο- θα πρέπει να σοκάρει τη συνείδηση όλων των Αμερικανών. Μέσω αυτής της αγωγής, θα καταστήσουμε την κυβέρνηση και αυτούς τους αυθαίρετους αξιωματούχους υπόλογους για την κατάφωρα αντισυνταγματική συμπεριφορά τους».


Πηγή reclaimthenet.org

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις