Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Kορίτσι 10 ετών Xάθηκε σε δάσος ενώ υπνοβατούσε - Περπάτησε 2,5 χιλιόμετρα Βρέθηκε να «λαγοκοιμάται».

 


Η ζωή ενός 10χρφονου κοριτσιού από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ βρέθηκε σε κίνδυνο την ώρα που υπνοβατούσε. Συγκεκριμένα, το κορίτσι υπνοβατώντας χάθηκε στο δάσος και κοιμήθηκε εκεί, ενώ για τον εντοπισμό της στήθηκε ολόκληρη ομάδα διάσωσης και επιστρατεύτηκε ακόμα και drone.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση

Όλα ξεκίνησαν όταν η Peyton Saintignan εξαφανίστηκε από το σπίτι της κοντά στο Shreveport γύρω στις 22:00 στις 14 Σεπτεμβρίου, σε κατάσταση υπνοβασίας.

Ο σερίφης της κομητείας είπε ότι όταν ειδοποιήθηκε το γραφείο του, «η οικογένεια και οι γείτονες την αναζητούσαν ήδη περίπου μία ώρα», πριν η αστυνομία της Λουιζιάνα και εκατοντάδες εθελοντές στήσουν ολόκληρη επιχείρηση για να βρουν το εξαφανισμένο παιδί.

Σύμφωνα με τη New York Post, μάλιστα επιστρατεύτηκε και drone εξοπλισμένο με θερμική κάμερα, το οποίο άρχισε να πετά πάνω από την ελεγχόμενη περιοχή. Τελικά, η 10χρονη εντοπίστηκε κουλουριασμένη πάνω στο χώμα, 20 λεπτά αργότερα.

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν στη συνέχεια να κατευθύνουν τους διασώστες στην τοποθεσία της και λίγα λεπτά αργότερα, γύρω στις 23:00, το παιδί ξύπνησε από τον πατέρα της καλύτερής του φίλης και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Η 10χρονη αποδείχθηκε ότι είχε καταφέρει να περπατήσει για περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο σημείο όπου βρέθηκε να «λαγοκοιμάται».

Ο σερίφης δήλωσε ότι ήταν «πραγματικά ένα θαύμα» το ότι βρέθηκε χωρίς ούτε ένα τραύμα. «Αν εξαιρέσετε μερικά τσιμπήματα κουνουπιών, ήταν περδίκι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις