Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Τεστ IQ: Μπορείτε να σχηματίσετε 6 τρίγωνα μετακινώντας 4 σπίρτα; Έχετε 12 δευτερόλεπτα


 Ένα νέο τεστ IQ δυσκολεύει τους χρήστες των social media. Είστε αρκετά ευφυείς για να το λύσετε; Έχετε μόνο 12 δευτερόλεπτα στην διάθεσή σας.

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Στο παρακάτω τεστ IQ εμφανίζεται ένα σχήμα με δύο τρίγωνα, κατασκευασμένο από σπίρτα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε 6 τρίγωνα, μετακινώντας μόλις 4 σπίρτα.

Το τεστ IQ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς έχετε μόνο 9 δευτερόλεπτα για να βρείτε την σωστή απάντηση. Μπορείτε να το λύσετε;

Τεστ IQ Σπίρτα Τρίγωνα
πηγή: globalacademicinstitute.com

Η λύση του τεστ IQ

Τεστ IQ Σπίρτα Τρίγωνα λύση
πηγή: globalacademicinstitute.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.