Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Πότε, ποίοι & πώς να διακρίνετε τους αιρετικούς Iερείς, έστω από περιέργεια, διαδώστε να μάθουν όλοι…..


 Αν ο συγκεκριμένος παπάς που κάνει το Μυστήριον της Θείας Κοινωνίας ακολουθήσει τες ίδιες προσευχές επί της Αγίας Τράπεζας τίποτε δεν αλλάζει, μην σας φοβίζουν..... Και ο πιο βλάσφημος παπάς και ο πιο αιρετικός αν την ώρα της Θείας Κοινωνίας πει τα λόγια της Ορθοδοξίας το Μυστήριον γίνεται, κι' ας λέγει ό,τι άλλο μετά. Την ώρα της Θείας Κοινωνίας ο παπάς κάθε φορά εξομολογείται, συμφωνεί και συμβαδίζει με την Ορθοδοξία. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι παρευρίσκονται την ώρα του Μυστηρίου στο Ιερόν, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ, του φρονίμου ολίγα. Ο διάβολος για να μην Μεταλαμβάνετε & μ' αφορμή εκτροπές ενδεχομένως παπάδων, σε φέρνει σε οργή για να μη συμμετέχεις & να διαιρέσει κ' ύστερα διαλύσει τη Ορθόδοξη Εκκλησία.... Προσοχή!

 

Αφού λύσαμε το θέμα, ψεκάσαμε, σκουπίσαμε, τελειώσαμε τες πονηρές πωλειτικές του σατανά απευθείας σ’ εμάς ή μέσω οργανώσεων ψευδοδιανοούμενων καθυστερημένων πνευματικώς, πάμε να το ιδούμε περαιτέρω.

Πού θέλετε να κάνει ανακατωσιές ο διάβολος στους δικούς τους; Μήπως το ΝΑΤΟ προσπαθεί να κατακτήσει τους ιδικούς του; Όταν συλλαμβάνεις ζώα τρέχεις να συλλάβεις τα ζώα που ήδη σύλλαβες και έχεις τοποθετήσει σε κλωβό ή τα έχεις φάει ή, αυτά που κινούνται ελεύθερα έξω στους αγρούς; Ε λοιπόν, που θα μάχεται ο διάβολος να κάνει σκάνδαλα, εντός Εκκλησίας ή εκτός Εκκλησίας που τους έχει δεμένους και εφησυχασμένους που πολλοί δεν έχουν καν ιδέα.

Πριν πάμε για εξομολόγηση δεν λέμε μαλακίες, απρέπειες, βλασφημίες ενίοτε, κακίες; Και όμως πάμε για αυτοκατάθεση αυτοκατηγορίας στο Δικαστήριο Του Θεού και σβύνονται. Ομοίως και παπάδες άνθρωποι γαρ επηρεάζονται και καταδιώκονται. Ξέρεις τι σημαίνει να πίνεις καθημερινώς Θεία Κοινωνία; Ο διάβολος σκανδαλίζεται & σκανδαλίζει τους πίνοντες αυτήν για να τους φέρει σε αμάρτημα, βλασφημία, απαξίωση Σώματος και Αίματος Ιησού Χριστού. Για δοκίμασε να Μεταλαμβάνεις τακτικώς και θα ιδείς τι δοκιμασία & καταδίωξη θα πάθεις, επειδή επέστρεψες ή ήρθες πρώτη φορά τόσον κοντά στον Θεόν!

Ανατροπές, προβλήματα, εκνευρισμούς. Θα βλέπεις ανθρώπους που θεωρείς επιστήθειους φίλους να σε προσβάλλουν, να αλλάσσουν όψη και συμπεριφορά, άλλοτε συνειδητά & άλλοτε ασυνείδητα και θα λές με έκπληξη και αποθαυμασμό απορίας: «μα τι στο διάολο συμβαίνει!»

Εσύ θα πρέπει να επιμένεις εννοείται, διότι αν Ο Θεός αποκόψει την δυνατότητα να δοκιμασείς από τον διάβολο δεν θα πράξει δικαίως! Είναι ωσάν να εισάγεσαι σε πανεπιστήμιο, εργαστήριο, κορυφαία ομάδα επιστημόνων, δημόσιος υπάλληλος, χωρίς εξετάσεις, έτσι αυθαίρετα!

Πώς θα γίνεις Ιώ_βιος = Ιώβιος [Ιώβ]; Άγιος σημαίνει Ιω διά βίου και Ιώ σημαίνει Ιερός! Εάν δεν ξέρεις την Ιστορία του Ιώβ τρέξε να την μάθεις αμέσως.

Περαιτέρω, ο Σοφοκλής προφυτεύων είπε την Παναγία Ιω στην τραγωδία για τον Προ_μηθέα. Η προφυτεία επαληθεύτηκε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! Η μητέρα της Παναγίας είναι η Αγία Άννη, η Παναγία είναι η Ιώ της Άννης! Ο ανηψιότεκνος της Άννης είναι ο Ιω_άννης της αδελφής της Ελισάβετ και ο άλλος Ιω_άννης είναι ο Θεολόγος. Στο Εικονοστάσιον, πρώτος δεξιά Ο Χριστός, πρώτη αριστερά η Ιω-Παναγία με Τον Χριστόν, δεύτερος δεξιά ο Ιω+Άννης ο Πρόδρομος και δεύτερος αριστερά ο Ιω+άννης ο Θεολόγος, 4 συγγενείς, σε σχέση με την Ιω της Άννης! Ο προστάτης Ιώ+σηπος ή Ιω+σήφ, φέρει επίσης το πρώτον συνθετικόν της Ιω, ο προστάτης της Ιω. Το όνομα Σοφο_κλής σημαίνει σοφίας κλέος [δόξα, εκ του οποίου η λέξη glory]. Ιωάννης Πρόδρομος και Ιωάννης Θεολόγος πρωτανηψιοί της Παναγίας. Ο Ιωσήφ ο Προστάτης της επίσης πρώτος ανηψιός της Παναγίας.

Α, σας βλέπω να ταράζεστε. Στους Αγίους και εφόσον είναι Αγίοι δεν υφίσταται αμαρτία εκ της συγγένειας, άλλωστε η Εύα ήταν αυτοσυγγενής του Αδάμ_αντού. Μελέτησον αυτήν την λέξη που πρώτη φορά αντικρύζεις, αυτό_συγγενής, με 46 ίδια γονίδια εξ’ ιδίου ενός γονέα, ανήρ και αδελφού! Ο λεξάριθμός του Αδάμ 46, ο λεξάριθμος της Εύας 406 = 46 [τα μηδενικά αφαιρούνται στην αριθμολογία], τα χρωματοσώματα ανθρώπου έκτοτε 46, μόλις πριν μερικά έτη το ανακαλύψαμε & όμως εστίν δεδηλωμένον διά της Μυστικής Αριθμοσοφίας τουλάχιστον 8,000 έτη περίπου τουλάχιστον. Να γιατί η όγδοη χιλιετηρίδα, στις πρφυτείες καλείται όγδοος αιώνας, αλλά και όγδοος αιώνας από την εποχή που έγινε το πρώτον επίσημον Σχίσμα από τους «Καθολικούς» επί της Αγίας Τράπεζας Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως εν έτει 1204 μ.Χ……

Λέγει κάποιος περιπαικτικά που έχει ο καϋμένος τα χάλια του & ζη μονάχος, σε κάποιον άλλον: «αυτός εξομολογείται κάθε εβδομάδα». Σιώπησα, δεν απάντησα: «τι είναι καλύτερον να εξομολογείσαι κάθε εβδομάδα ή ποτέ;». Διότι κανόνισα να εξομολογηθεί & με έστησεν έναντι ιερώς με την μη παρουσία του. Βεβαίως, δεν εξομολογούμαι κάθ’ εβδομάδα, όχι επειδή δεν κάνουμε νομίζω όλοι έστω κάποιες αμαρτίες ανά εβδομάδα, αλλά επειδή περιμένω να συσσωρευτούν. Βεβαίως, ο τύπος ήθελε να με προσβάλει για τες συζυγικές μου υποχρεώσεις, ενώ ο ίδιος πηγαίνει πού και πού να αγοράσει «ξηροεμβολισμό». Με κάνει να γελάσω, επειδή δεν ξέρουν κάποιοι. Αν πάρουμε παράδειγμα τον Αυραάμ, πηδούσε συνεχώς αλλά είχε και την θερμότερη Πίστη, χαχαχαχα, σε βαθμόν εξωφρενικό ώστε να δεχθεί να θυσιάσει τον Ισαάκ, να ένας άλλος Ιωβισμός, σκληρότερος από του ίδιου του Ιώβιου, θα έλεγα Αυραμιστική Δοκιμασία!

Μετά τη δοκιμασία θα νοιώσεις & δεχθείς τα δώρα, το να στα πω τώρα, ως περιγραφή, μάλλον θα σε βλάψω, ένεκα απιστίας σου ή, υπερηφάνειας που μπορεί να σε πάρει στην πονηριά……

Ο Άγιος Παΰσιος [από το παύση ήτοι Παΰσιος γράφεται στο σπήλαιον Αγίου Νεοφύτου η εικονογραφία για τον Άγιον Παΰσιον τον Μέγα που μετά εξέπεσε ως Παΐσιος το όνομα] ο Αγιορείτης ο Φιλόσοφος Του Θεού λέγει ότι εκείνοι που λαμβάνουν δώρα από την Θεία Κοινωνία δεν λένε τίποτε στους άλλους! Ε αυτό ισχύει, ειδικώς για τους Τακτικούς! Δεν λέγει ότι είναι σφάλμα, διότι δεν είναι, αφού οι αδαείς θα αρχίσουν, καλή καρδιά & ελεημοσύνη και δεν σημαίνει ότι όποιος Μεταλαμβάνει είναι καλύτερος & έναν σωρόν άλλες ενσφαλμένες και γελοίες αδαότητος ψευδοδικαιολογίες. Για να πάρεις τα δώρα σημαίνει κάθε φορά δοκιμάστηκες αδελφέ και νίκησες. Αμάρτησες και μετανόησες, έκαμες κακόν και επανόρθωσες ή μετανόησες, εξομολογήθηκες και νήστεψες, μπορεί και να έκλαψες!

Εσύ τι απ’ όλα αυτά έκαμες; Όταν θα κάμεις τα ίδια θα νουθετείς με αγάπη & διάκριση τους άλλους! Αυτά που λες τα λένε όλοι, αλλά ελάχιστοι προχωρούν να γίνουν τέλειοι. Να στο πω και αλλιώς, όταν πας στην εξομολόγηση η έγνοια σου να μην είναι να πεις ολιγότερα αλλά περισσότερα απ’ όσα έκαμες να αυτοκατηγορηθείς. Γιατί με τα ολιγότερα αφήνεις λεκέδες, με τα περισσότερα Ο Θεός βλέπει την ένθερμη Φιλαρετοσύνη & όπως αυτοκατηγορήθηκες περισσότερα θα σου Χαρίσει αμετρήτως περισσότερα στην Χάρι!

Πάψε να λες & να συγκρίνεσαι με άλλους [υπερηφάνεια, εγωισμός, συνειδητή ή ασυνείδητη ιδέα τελειότητας έναντι όλων ή των άλλων που συγκρίνεσαι] και πράξε για εσένα με αυτηκατηγορία στην Εξομολόγηση. Ή μήγαρις νομίζεις ότι Ο Θεός δεν τα ξέρει & αυτά που είπες, & τα ολιγότερα ή περισσότερα που είπες & όσα ξέχασες; Διότι άμα λες περισσότερα, έστω περιγραμματικά, Ο Θεός ευκολότερα εν δικαίω σε απαλλάσσει, αφού προσπερνάεις τα αιχμηρά κριτήρια & επιχειρήματα του διαβόλου.

Του λέγει Ο Θεός: «για δες, έκανε πέντε και είπε δέκα, έχεις να πεις κάτι αντίγορε;». Όχι Κύριε, δεν έχω απαντάει θλιμμένος ο δαίμονας δικηγόρος. Ξέρεις ότι οι δαίμονες δεν μπορούν και δεν λένε ούτως ή άλλως ψεύδη στον Θεόν & τους Αγίους;

Επειδή πρώτον γνωρίζει Ο Θεός την αλήθεια & τη δεδομένη στιγμή οπού ένας Άγιος διατάζει τα δαιμόνια που τον επισκέπτονται για να τον πειράξουν: «σε διατάζω στο Όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος να πεις την αλήθεια» και τότε τα δαιμόνια λένε τα κρυφά προγράμματα τους για ό,τι ερωτηθούν και για κάθε άνθρωπο που ερωτηθούν.

Ξέρετε κάποια ονόματα Του Πατρός, Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος;

Ο Πατέρας Ιαχά, Ο Υιός Ιησούς Χριστός, Τω Αγίω Πνεύματι Παράκλητος [Τω Πενύμα Της Αληθείας]…….

Άντε να σωθείτε σας εύχομαι και καλούς πνευματικούς απογόνους να έχετε, να σωθούν & άλλοι διά της παραίνεσης σας, ούτως ώστε εάν ξεχάσατε κάτι να εξομολογηθείτε ή δεν το είπατε ή δεν επανορθώσατε, να έχει μέσα ο σάκκος μέσα Μισθόν να δώσει Ο Θεός να σωθείτε.

Έσωσε άλλον με την παρακίνηση του και δεν θα σώσω αυτόν λέγει Ο Θεός στον διάβολον; Και έστω Ο Θεός λαμβάνει έναν μέρος του Μισθού που δόθηκε στον παρακινητή και το παίρνει πίσω, δηλαδή μειώνει το ύψος του Παραδείσου για τον παρακινητή, αλλά δεν το εκδιώκει έξω. Και μάθε τέλος πάντων, ότι Ο Θεός δίδει παραπάνω μισθόν για τα τεχνικά έξοδα. Όπως δίδεις στον υπάλληλο 4,000 ευρώ μισθόν ανά μήνα και του λες, α ξέχασα, έλα πάρε ακόμη 1,000 ευρώ για τα καθημερινά έξοδα [δήθεν] ήτοι για καύσιμα,  γραφική ύλη, έξοδα παραστάσεων, ενδύματα, διανυκτερεύσεις εκτός πόλεως κ.α……. Μην ανησυχείτε, έχει πολλή Χρήμα Ο Θεός, εσείς να προσφέρετε περισσότερα ως δούλοι και υπ_αλλήλοι & μην με κάνετε να γελάσω, δεν θα σας αδικήσει, είναι Γενναιόδωρος στην Δικαιοσύνη. Τους άδικους και δίκαιους κρίνει με τα ίδια μέτρα και σταθμά και στους δίκαιους χαρίζει περισσότερα όσον περισσότερον αριστεύουσι. Άσε που σε πολλούς άδικους χαρίζεται έστω έναν μέρος ή με μία κλωτσιά τους στέλλει στα κατώτερα στρώματα του Παραδείσου. Όπως λέγει ο Άγιος Παΰσιος ο Αγειορίτης με τον τρόπον του…..

Πρώτους λέγει στην Αποκάλυψη θα βάλει στην γεέννα της κόλασης όχι τον σατανά, αλλά το θηρίον, τον ψευδοπροφύτη και τους κοπαδούς του που θα δεχθούν το χάραγμα του θηρίου. Φανταστείτε! 1,000 και κάτι έτη πριν τον σατανά! Δηλαδή θα τον ξεπεράσουν σε βλασφημία, πράξεις κακίας, βρυκολακιάσματος ψυχή τε και σώματι. Σε αυτούς μάλλον δεν θα χαριστεί τίποτε, επειδή δεν θα το θέλουν και μάλιστα με οργή, θυμό και απαίτηση ελευθέρας [δήθεν] βούλησης. Η ελευθερία βούληση τους θα είναι εκείνη του θηρίου & ψευδοπρο_φύτου του διαβόλου, μέσω ασύρματης σύνδεσης με τον διάβολον σε λοβόν εγκεφάλου πρωτίστως, καρδία, αισθήσεις, χούγια [συνήθειες βλάβης & αυτοβλάβης & ψυχαυτοβλάβης] & θα τους αυξήσει εις τον μέγιστον βαθμόν τις επιθυμίες & πράξεις τους, τσαλαπάτημα εκ Θεού αιωνίως. Λέγει σ’ έναν φίλον μου ένας φίλος του μυστικής στοάς: «εμείς είμαστε τα παλλικάρια, δεν φοβόμαστε ούτε Τον Θεόν, πράττουμε ως ελεύθεροι τέκτονες ό,τι θέλουμε». Βρε το μπαγάσα ανόητον, ας κάει τρία συνεχή δευτερόλεπτα με δύναμη πυρός αναπτήρα [χαχαχαχα] & μετά μιλάμε. Και έλεγαν οι σοφοί προγόνοι: «μυάλον βούκκον φάε, μυάλον λον μεν πεις, ήτοι μεγαλή μπουκκιά φάε, μεγάλον λόγον [υπερήφανη δήλωση] μην πεις», διότι οσονουπώ μπορεί να ρεζιλευτείς δι’ αυτοεξευτελισμού!

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις