Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Φρίκη στην Iταλία: Σκότωσε τη μητέρα του και ομολόγησε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση - Δείτε video


 Αίσθηση και αποτροπιασμό προκάλεσε, στην Ιταλία, η υπόθεση ενός 50χρονου από τη Μόντενα, ο οποίος ομολόγησε, κατά την διάρκεια συνέντευξης σε απευθείας τηλεοπτική εκπομπή, ότι δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του.


Πρόκειται για τον Λορέντσο Καρμπόνε ο οποίος, μιλώντας σε απεσταλμένο απογευματινής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι, ξέσπασε σε λυγμούς και παραδέχθηκε ότι χθες, δολοφόνησε την μητέρα του, που υπέφερε από άνοια.

Ιταλία: Αντρας ομολογεί για την μητέρα του


«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι συνέλαβαν τον μητροκτόνο.

Το πτώμα της ηλικιωμένης βρήκε, στο σπίτι της, η αδελφή του Λορέντσο Καρμπόνε. Ο ίδιος, στο μεταξύ, είχε απομακρυνθεί, για λίγες ώρες, πηγαίνοντας σε οικογενειακό σπίτι στην εξοχή.

Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην πολυκατοικία όπου ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος και ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις του, αποφάσισε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον στραγγαλισμό της ογδοντάχρονης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.