Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Αλέσια Μαρκούτσι: H Ιταλίδα παρουσιάστρια που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο όμορφη γίνεται…


Η Αλέσια Μαρκούτσι είναι μια γνωστή Ιταλίδα παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας. Γεννημένη στις 11 Νοεμβρίου 1972 στη Ρώμη, κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο της τηλεόρασης, διακρινόμενη για το μοναδικό της στυλ και την άμεση επικοινωνία με το κοινό. Η καριέρα της ξεκίνησε στην ιταλική τηλεόραση, όπου έγινε δημοφιλής μέσα από διάφορες εκπομπές, και σταδιακά εξελίχθηκε, ακολουθώντας νέα μονοπάτια, όπως αυτό της μόδας και της επιχειρηματικότητας.

Το 2012, η Μαρκούτσι ίδρυσε το δικό της brand, το Marks & Angels, το οποίο ειδικεύεται σε δερμάτινες τσάντες υψηλής ποιότητας. Οι δημιουργίες της ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την πρακτικότητα, ενώ το brand της έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, έχει επεκτείνει την επιρροή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του προσωπικού της blog “La Pinella”, όπου μοιράζεται τις σκέψεις και τις καθημερινές της εμπειρίες με τους ακολούθους της.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:11

Πέρα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα, η Μαρκούτσι έχει γίνει γνωστή και για την ανοιχτή και ειλικρινή προσέγγισή της στη ζωή της, μη διστάζοντας να μοιραστεί προσωπικές στιγμές με το κοινό. Έχει γίνει θέμα συζήτησης για τις σχέσεις της με διάσημους ποδοσφαιριστές, όπως ο Κάρλο Κουντιτσίνι, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια σχέση.




Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:09

Η ζωή της Μαρκούτσι εκτείνεται και πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει επικεντρωθεί και στην ανατροφή των παιδιών της. Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή, όπως πρόσφατα με την κόρη της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές τους​


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις