Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Παρίσι: Στην βίλα του Εδουάρδου H’ βίασε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ την βοηθό του – Η ανατριχιαστική περιγραφή της

 


Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, χρησιμοποίησε τη βασιλική έπαυλη του Εδουάρδου του Η’, στο Παρίσι, η οποία εμφανίζεται στο The Crown, για να βιάσει την προσωπική του βοηθό, γράφει σήμερα η Mailonline.

Πρόκειται για μια πολυτελή έπαυλη, που έχει μακρά σχέση με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και εμφανίζεται στην σειρά του Netflix, «The Crown».  Η βίλα Windsor, στο Παρίσι, κατασκευάστηκε το 1929 και έγινε το αγαπημένο σπίτι του βασιλιά Εδουάρδου Η’ και της συζύγου του Wallis Simpson, μετά την παραίτηση του βασιλιά από τα καθήκοντά του, για να ζήσει με την αγαπημένη του Simpson, η οποία ήταν Αμερικανίδα και δύο φορές διαζευγμένη, κάτι που δεν της επέτρεπε να παντρευτεί τον βασιλιά της Βρετανίας.

Το ακίνητο – το οποίο απεικονίστηκε στο The Crown, αλλά δεν εμφανίστηκε στην πραγματικότητα στην σειρά του Netflix – αγοράστηκε αργότερα από τον ιδιοκτήτη του Harrods, τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, το 1986, ο οποίος ήθελε να το κάνει σπίτι του γιού του και φίλου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Το ακίνητο, στο δάσος της Βουλόνης,  με κήπους έκτασης 15 στρεμμάτων έχει δεχτεί μια σειρά από διάσημους επισκέπτες, όπως ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ο τραγουδιστής Cole Porter, οι ηθοποιοί Elizabeth Taylor και Marlene Dietrich και ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε ένα σοκαριστικό κρυφό μυστικό για τη Villa Windsor, αφού μια από τις προσωπικές βοηθούς του Al Fayed, ονόματι “Τζέμα”, ισχυρίστηκε ότι το αφεντικό της, την βίασε εκεί, το 2009.

Μιλώντας για το περιστατικό, η Τζέμα είπε στο BBC News ότι ξύπνησε στο υπνοδωμάτιό της στο ακίνητο και βρήκε τον Αλ Φαγιέντ δίπλα στο κρεβάτι, φορώντας μόνο μια μεταξωτή ρόμπα. Στην συνέχεια, είπε, ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ προσπάθησε να μπει στο κρεβάτι μαζί της.  Και πρόσθεσε: «Του είπα, “όχι, δεν θέλω να το κάνεις”, αλλά εκείνος συνέχισε να προσπαθεί να μπει στο κρεβάτι, οπότε και βρέθηκε από πάνω μου και [εγώ] πραγματικά δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Ήμουν κάπως μπρούμυτα στο κρεβάτι και εκείνος έπεσε επάνω μου και με πίεσε», είπε η Τζέμα.

Η ίδια  πρόσθεσε ότι μετά τον βιασμό, της είπε ότι της έδωσε εντολή στην συνέχεια να πάει καθαριστεί. «Κοιτάζοντας πίσω τώρα που είμαι μεγαλύτερη, πιο ώριμη, συνειδητοποιώ ότι αυτό έγινε πιθανώς για να καλύψει οτιδήποτε, κάθε είδους αποδεικτικό στοιχείο, οτιδήποτε που θα άφηνε τα ίχνη του πάνω μου».

Είπε ότι αισθάνθηκε «τρομοκρατημένη» μετά, προσθέτοντας: «Στο Παρίσι, υπήρχαν φρουροί ασφαλείας που περιπολούσαν στο σπίτι, υπήρχαν φρουροί ασφαλείας έξω από το σπίτι, ήμασταν κλειδωμένοι σε ένα περιφραγμένο ακίνητο, μας είχε συνοδεύσει εκεί εκείνη την ημέρα η αστυνομία, οπότε ένιωθα ότι δεν μπορούσα καν να πάω στην αστυνομία, ακόμη και αν μπορούσα να βγω από το ακίνητο.

«Δεν μπορούσα καν να σκεφτώ να φύγω από τη χώρα, επειδή είχε το διαβατήριό μου, οπότε ο μόνος τρόπος να φύγω ήταν μαζί του σε εκείνο το ιδιωτικό τζετ πίσω στο Λονδίνο».  Το σπίτι σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Roger Bouvard ως θερινή κατοικία για τον πολεοδόμο Georges-Eugéne Haussmann, που είναι διάσημος για την αναμόρφωση του παλιού Παρισιού, στην πόλη που είναι σήμερα.

H Wallis Simpson υποδέχεται στην βίλα, το 1972, τον τότε πρίγκιπα και σήμερα βασιλιά Κάρολο της Βρετανίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.