Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

H Διάσημη γιατρός και Youtuber Dr. Boz, ζητάει συγνώμη που δεν ενημέρωσε σωστά για τις βλάβες των “εμβολίων” Covid – «NTPΟΠΗ ΜΟΥ, οι πληροφορίες ήταν εύκολα διαθέσιμες…»!

 


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ! ΕΔΩ ΔΙΑΣΗΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΣΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ.

(“ΨΑΓΜΕΝΟΙ” είναι ο σωστός όρος κ. Μητσοτάκη. Το “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ” που είπατε κάποτε, μάλλον ήταν σαρδάμ, ε;)

Η πασίγνωστη από το προσωπικό της κανάλι στο YOUTUBE, παθολόγος Annette Bosworth, M.D. (Dr. Boz), αναγκάστηκε στο παρακάτω βιντεάκι να ζήτησει ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους ακόλουθους της, που επί ένα και πλέον έτος της έγραφαν κάτω από τα βιντεάκια της και της έδειχναν τι συνέβαινε, αλλά εκείνη δεν έδινε σημασία!

___________________________________

ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ:

“Καθώς κοιτάμε μερικές από τις εικόνες από νεκροψίες ανθρώπων που είχαν θάνατο από μυοκαρδίτιδα, αυτές οι πρωτεϊνικές ακίδες ανευρίσκονται μέσα σε όλα τα καρδιακά κύτταρα των ανθρώπων, μέσα στους μύς αυτών των ασθενών.

Επαναλαμβάνω, αυτές οι πρωτεϊνικές ακίδες υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να ανευρίσκοντο μέσα μας καθόλου.

Οι άνθρωποι που πέρασαν Covid δεν είχαν πρωτεϊνικές ακίδες μέσα στους καρδιακούς ιστούς τους.

Οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, που έλαβαν αυτό το mRNA για να παράγουν αυτήν την πρωτεϊνη ακίδα αλλά μετά δεν είχαν κουμπί OFF (δηλ. που να σταματάει κάποτε αυτή η παραγωγή) αναευρίσκεται τώρα στις νεκροψίες τους, μέσα στα κύτταρα των καρδιακών ιστών τους.

Φαίνεται σαν κάτι γελοίο, σαν κάτι που ούτε εγώ δεν θα το πίστευα, ώσπου να αρχίσει κάποιος να κοιτά τις νεκροψίες και να αναρωτιέται “ε, τι ρόλο έπαιξα εγώ σε αυτό;”.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε όλους σας, που γράφατε σχόλια στα βίντεο μου, για περίπου ένα έτος, λέγοντάς μου “ρίξτε μια ματιά σε αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό” και εγώ έλεγα “Εντάξει, πάλι τσιρίζουν”.

Ο καλός μου φίλος ο Colonel, που από πολύ αρχές μου έλεγε “πρόσεχε, πρόσεχε, κοίτα τι συμβαίνει, αυτό είναι πολύ πονηρό, γιατί το αποκρύπτουν;” και αμφισβητούσε τα πάντα.

Ηταν σαν το αγόρι που φώναζε “Λύκος στα πρόβατα” (σ.σ. εννοεί το γνωστό μύθο του Αισώπου, με τον ψεύτη βοσκό) που εγώ θα έπρεπε αυτή τη φορά να δώσω προσοχή, αλλά ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ, όταν υπήρχαν τοποθεσίες που όλες αυτές οι πληροφορίες ήταν εύκολα διαθέσιμες.”

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.