Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

H απίστευτη ιστορία του ανθρώπου χωρίς ταυτότητα: Οι αποκαλύψεις φίλου του και το test DNA που θα λύσει το μυστήριο - H υπόθεση του 45χρονου που θα μπορούσε να είναι σειρά μυστηρίου

 


Με σενάριο σειράς μυστηρίου θυμίζει η υπόθεση του «Πέτρου» που ζει στην Αθήνα, χωρίς να θυμάται τίποτα πριν από τα 10 του χρόνια. Τότε βρέθηκε μόνος του στην πρωτεύουσα φτάνοντας με ΚΤΕΛ εκεί από την Πελοπόννησο, χωρίς να θυμάται την οικογένειά του, τον τόπο καταγωγής του ή οτιδήποτε άλλο να μαρτυρά την ταυτότητά του.

«Έχω θέμα μνήμης και πραγματικά νιώθω άσχημα γι’ αυτό γιατί μπορούν να με ακούν τώρα άνθρωποι που με ξέρουν και το πρόβλημα μου δεν το ξέρουν».

Αποκάλυψη πρώην συναδέλφου του

Ένας γνωστός του Πέτρου από τα παλιά, ο οποίος μάλιστα λέει αποκλειστικά στο MEGA, πως αν ο Πέτρος αποφάσιζε να δείξει το πρόσωπο του τότε πολύς κόσμος στην Καλαμάτα θα τον αναγνώριζε, καθώς εκεί έζησε και δούλεψε την δεκαετία του ’90.

«Ήταν εποχή ’95-’96 μέχρι ’98 τότε ήμασταν τεχνίτες. Ήταν μια τριετία που δουλέψαμε μαζί. Μετά εξαφανίστηκε», λέει ο πρώην συνάδελφος του Πέτρου. Είναι μια συγκλονιστική μαρτυρία που φέρνει στο φως για πρώτη φορά το MEGA και αρχίζει να σκιαγραφεί το παρελθόν του 44χρονου. Ο Πέτρος -σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία- το 1995 και σε ηλικία περίπου 17 ετών εργαζόταν ως τεχνίτης στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. «Όλοι ήμασταν από 15-17 και θεωρώ ότι ήταν μεγαλύτερος πρέπει να ήταν 17 δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μικρός που ισχυρίζεται», επεσήμανε ο Αδάμ. Αν ισχύει αυτή η μαρτυρία, τότε η ηλικία του Πέτρου δεν ταιριάζει με εκείνη του μικρού Γιωργάκη ο οποίος εξαφανίστηκε το ’92 σε ηλικία 10 ετών κι επομένως το 1995 θα ήταν 13 και όχι 17 ετών.

Μνήμες μέσα σε μοναστήρι

Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον Πέτρο μετά την δημοσιοποίηση του θέματός του, θεωρεί ότι είναι πιθανόν ο Πέτρος να είναι ένα από τα παιδιά που είχαν εξαφανιστεί στην Αρκαδία την περίοδο του ’90. Επίσης σε συζήτηση που είχε κάνει ο κ. Γεωργουλόπουλος με τον Πέτρο, του είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει μνήμες κάποια στιγμή του εαυτού του να ζει μέσα σε ένα μοναστήρι.

Το test DNA θα λύσει το μυστήριο

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχαν συμβεί δύο εξαφανίσεις παιδιών με κοντινή ηλικία στην Αρκαδία. Η μία από τις δύο οικογένειες δεν επιθυμεί να κάνει τεστ DNA. Ωστόσο η άλλη έχει δεχθεί να κάνει την εξέταση, που είναι προγραμματισμένη την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις