Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

H πεθερά της την ξεγέλασε για να ζητήσει διαζύγιο – «Mου έστησε παγίδα και τώρα ο σύζυγός μου δεν κάνει πίσω»

 


Μια 28χρονη, με μια πεθερά – τέρας, έχει μπλέξει σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Η γυναίκα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο.

Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, μίλησε για την απιστία. Συμφώνησαν ότι, η απιστία είναι κόκκινη γραμμή και για τους δύο. Ξεκαθάρισαν ότι κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να συγχωρέσει την απιστία. Τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της έχουν πληγωθεί από προηγούμενους, άπιστους συντρόφους. Άρα, είναι λογικό που δεν μπορούν να την ανεχτούν.

Πρόσφατα, τα πεθερικά της πήγαν ένα ταξίδι. Εκείνο το διάστημα, ο άνδρας της πήγαινε που και που από το σπίτι των γονιών του για να το ελέγξει. Πριν από λίγες μέρες που είχε πάει να δει το σπίτι, έλειψε για περίπου μια ώρα – η απόσταση μέχρι το σπίτι των γονιών του, είναι 15 λεπτά.

Το ίδιο απόγευμα, η γυναίκα έλαβε ένα πακέτο. Η πεθερά της είχε στείλει ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο άνδρας της μαζί με μια κοπέλα που η γυναίκα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της. Στο βίντεο, ακουγόταν ο άνδρας της να λέει στην κοπέλα να βιαστεί γιατί τον περιμένει η γυναίκα του.

«Η πεθερά μου έστησε παγίδα»

Η πεθερά της έστειλε μήνυμα, όπου της έλεγε ότι είναι σοκαρισμένη με αυτό που έκανε ο γιος της. Καθώς η γυναίκα τα πηγαίνει καλά με την πεθερά της, την πίστεψε.

Η πεθερά της, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κοπέλα του βίντεο. Τη θεωρεί κόρη της. Μιλάνε συνέχεια στο τηλέφωνο, πηγαίνουν για σπα, βγαίνουν για φαγητό. Δεν έχει πει ποτέ το παραμικρό για εκείνη και, είναι ολοφάνερο πόσο την αγαπάει.

Όταν ο άνδρας επέστρεψε σπίτι, η γυναίκα δεν είπε τίποτα για το βίντεο. «Εκείνο το βράδυ, θύμωσα πολύ που κοιμόταν. Μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα από το σπίτι», εξηγεί η γυναίκα.

«Άφησα τη βέρα μου στον πάγκο της κουζίνας και έγραψα ένα σημείωμα όπου του ζητούσα διαζύγιο και του έλεγα ότι δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μου έκανε κάτι τέτοιο».

Έκλεισε το μήνυμα λέγοντάς του να μην τολμήσει να την πλησιάσει και ενημερώνοντάς τον ότι, στο εξής θα μετακομίσει στο πατρικό της. Όταν η μητέρα της, της πρότεινε να προσπαθήσει να μιλήσει με τον σύζυγό της, έγινε έξαλλη και της έβαλε τις φωνές.

Το επόμενο πρωί, ο άνδρας «έσπασε» τα τηλέφωνα, προσπαθώντας να μάθει τι είχε συμβεί.

Πήγε από το σπίτι των γονέων της και την παρακαλούσε να του μιλήσει. Ο πατέρας της τον έδιωξε, απειλώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνος δεν έφευγε, με αποτέλεσμα, να έρθει η αστυνομία. Από τότε που τον έδιωξε, ο άνδρας δεν σηκώνει το τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή, εκείνη του έστειλε ένα αντίγραφο του βίντεο και είπε ξανά ότι θα ζητήσει διαζύγιο. Το ίδιο βράδυ, ο άνδρας πήγε από το σπίτι, όπου μένει τώρα η γυναίκα, μαζί με την κοπέλα από το βίντεο. Ο πατέρας της τους άνοιξε την πόρτα. Ο άνδρας εξήγησε ότι η κοπέλα, είναι η κόρη ενός φίλου της μητέρας του.

Η ίδια η κοπέλα έδειξε στη γυναίκα όλα τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, εκείνη, ο άνδρας της και η πεθερά της. Ο άνδρας βοήθησε τη γνωστή του να μεταφέρει κάποια πράγματα.

Η εξήγησή της ήταν απόλυτα λογική. Ο άνδρας της, της έδωσε και τα αποσπάσματα του βίντεο που είχε «παραλείψει» να δώσει η πεθερά της, στα οποία φαινόταν ότι ο άνδρας βοηθούσε την οικογενειακή φίλη με το κουβάλημα.

«Άρπαξε την ευκαιρία να καταστρέψει τον γάμο μας»

Ο άνδρας είπε πως, η μητέρα του πράγματι  συμπαθεί, τη συγκεκριμένη κοπέλα, την οποία θεωρεί «πιο ταιριαστή» για εκείνον. Άρπαξε δηλαδή, την ευκαιρία να καταστρέψει τον γάμο τους και να κάνει την «προξενήτρα».

Η γυναίκα κατέρρευσε. Ο άνδρας της πήγε στο αυτοκίνητο για να πάρει τα υπόλοιπα πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι τους, προτού φύγει. Πλέον δεν απαντά, ούτε στις κλήσεις, ούτε στα μηνύματά της. Η γυναίκα είναι ακόμη στο σπίτι των γονέων της.

«Το μόνο που είχε να πει ήταν πως, δεν πιστεύω ότι πίστεψες ότι θα σε απατούσα. Νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε με το διαζύγιο», εξηγεί η γυναίκα. Τηλεφώνησε στην πεθερά της και της είπε ότι, αυτό που έκανε, ήταν φρικτό. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να την κάνει να φωνάζει. Από τότε, ο άνδρας της έχει σταματήσει να μιλάει και στην μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις