Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

«Φοβάμαι να κυκλοφορώ»: H Mαρτυρία γυναίκας για το τέλος της Δύσης που σόκαρε τον Musk, vid - «Ουάου», ήταν η αντίδρασή του.


 Το βίντεο-δημόσια εξομολόγηση μίας νεαρής Ισπανίδας αναδημοσίευσε ο Έλον Μασκ, εκφράζοντας την έκπληξή του για τη δραματική επιδείνωση της ποιότητας ζωής και ασφάλειας στα δυτικά κράτη.

Ελέω αύξησης της εγκληματικότητας και των ορδών αλλοδαπών πληθυσμών που λυμαίνονται τις δυτικές πόλεις, η παρακάτω κοπέλα σοκάρεται από το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στη Νότια Κορέα την οποία επισκέφθηκε αυτές τις μέρες.

«Ως γυναίκα από την Ισπανία, βλέπω τις εκλογές στις ΗΠΑ λίγο διαφορετικά. Είμαι στη Νότια Κορέα αυτή τη στιγμή και είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που μπορώ να περπατήσω κάπου χωρίς φόβο.

Στη γενέτειρά μου, δεν μπορώ να το κάνω πια. Στην Ιταλία και τις ΗΠΑ πάντα φοβάμαι να κυκλοφορώ μόνη μου μήπως κάποιος με ληστέψει ή με σκοτώσει.

Οπότε σκεφτόμουν: Τι άλλαξε; Ποιά είναι η διαφορά; Στη Ν. Κορέα δεν έχουν παράνομους μετανάστες! Είναι μεγάλη η διαφορά.

Η παγκοσμιοποιητική ατζέντα θέλει να πλημμυρίσει χώρες με παράτυπους μετανάστες που θα καταστρέψουν τον πληθυσμό που γεννήθηκε σε αυτόχθονες χώρες.

Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν ζω πίσω από τείχη, ούτε έχω ασφάλεια. Οπότε πώς εγώ θα θέλω να κάνω οικογένεια όταν τα παιδιά μου δεν θα μπορούννα βγουν έξω να παίξουν;».

Η ίδια στην αρχική της ανάρτηση καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Τραμπ, «πρώτον για να σώσει την Αμερική και δεύτερον για να σώσει τη Δύση»:

φωτο:freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.