Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Hγέτης Χεζμπολάχ Νασράλα προς Ισραήλ για τις Bομβιστικές επιθέσεις σε Λίβανο: «Γελάστε τώρα γιατί σε λίγο θα κλάψετε πολύ»! - Δηλώσεις που δείχνουν ότι η Μέση Ανατολή πλέον μπορεί να εμπλακεί σε έναν ατελείωτο πόλεμο


 Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα πραγματοποίησε διάγγελμα-προειδοποίησης μετά τις εκρήξεις βομβητών που χρησιμοποιούν τα μέλη της οργάνωσης σε ολόκληρο τον Λίβανο που όπως όλα δείχνουν ήταν οργανωμένο από το Ισραήλ.

Η ομιλία είχε προγραμματιστεί για τις 5:00 μ.μ. (τοπική ώρα) και σε αυτή ουσιαστικά έδωσε υπόσχεση ότι τώρα ξεκινά ο επόεμνος γύρος αντιαπαράθεσης με το Ισραήλ.

«Γελάστε τώρα γιατί σε λίγο θα κλάψετε πολύ» είπε προς το Τελ Αβίβ το οποίο έδωσε ήδη εντολή μετακίνησης αρμάτων στα σύνορα με το Ισραήλ.

JUST IN: HEZBOLLAH’S NASRALLAH WARNS ISRAEL:

“LAUGH FOR NOW, BECAUSE SOON YOU WILL CRY A LOT.” pic.twitter.com/EOUaZCmgSe

— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) September 18, 2024

Οι δηλώσεις ήρθαν λίγο μετά τις νέες εκρήξεις βομβητών της Χεζμπολάχ σήμερα που οδήγησαν στο θάνατο 14 άτομα και τον τραυματισμό ακόμα 450.

Εν τω μεταξύ, η ταϊβανέζικη εταιρεία Gold Apollo Co., Ltd. αρνήθηκε την ευθύνη για τους βομβητές που χρησιμοποιήθηκαν στις εκρήξεις, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο οκτώ και τον τραυματισμό περισσότερων από 2.800 ανθρώπων. Ο ιδρυτής Hsu Ching-Kuang διευκρίνισε ότι ενώ οι βομβητές έφεραν το σήμα της εταιρείας, κατασκευάστηκαν από ευρωπαϊκή εταιρεία.

Πηγές που επικαλείται το Sky News Arabia ανέφεραν ότι η Μοσάντ του Ισραήλ είχε πειράξει τις συσκευές πριν φτάσουν στον Λίβανο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.