Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Μελάνια Τραμπ κατακεραυνώνει την έφοδο του FBI στο σπίτι της στη Φλόριντα με νέο βίντεο

 


Η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της Χ το πρωί του Σαββάτου που κατακεραυνώνει το FBI για την επιδρομή στο σπίτι της στο Μαρ-α-Λάγκο το 2022 και είπε ότι θα πρέπει να είναι μια «προειδοποίηση για όλους τους Αμερικανούς».

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η ιδιωτική μου ζωή θα δεχόταν εισβολή από την κυβέρνηση εδώ στην Αμερική», θυμάται η πρώην πρώτη κυρία στο βίντεο. «Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι μου στη Φλόριντα και έψαξε τα προσωπικά μου αντικείμενα».

«Αυτή δεν είναι μόνο η ιστορία μου, χρησιμεύει ως προειδοποίηση προς όλους τους Αμερικανούς, μια υπενθύμιση ότι η ελευθερία και τα δικαιώματά μας πρέπει να γίνονται σεβαστά», συνέχισε η Μελάνια Τραμπ.

Ο σύζυγός της, πρώην Πρόεδρος Τραμπ , πρόκειται να μηνύσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης για αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την άνευ προηγουμένου επιδρομή της κυβέρνησης το 2022 στην ιδιοκτησία του Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, με τους δικηγόρους να υποστηρίζουν ότι έγινε με «σαφή πρόθεση να επιδίδονται σε πολιτική δίωξη»εν μέσω της ομοσπονδιακής έρευνας για την εικαζόμενη ακατάλληλη διατήρηση απόρρητων αρχείων.

Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η πρώην πρώτη κυρία, καθώς προωθεί τα απομνημονεύματά της, «Melania».

Το βιβλίο της θα περιγράφει λεπτομερώς «την ισχυρή και εμπνευσμένη ιστορία μιας γυναίκας που έχει καθορίσει την προσωπική υπεροχή, έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και έχει χαράξει το δικό της μονοπάτι», σύμφωνα με την περιγραφή. Αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας της 1ης Οκτωβρίου.

«Η πρώην Πρώτη Κυρία προσκαλεί τους αναγνώστες στον κόσμο της, προσφέροντας ένα οικείο πορτρέτο μιας γυναίκας που έχει ζήσει μια εκπληκτική ζωή», αναφέρει η περιγραφή. « Η Μελάνια περιλαμβάνει ιστορίες και εικόνες που δεν έχουν κοινοποιηθεί ποτέ στο κοινό.

Δημοσίευσε το πρώτο της βίντεο την Τρίτη, εγείροντας ερωτήματα για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου στις 13 Ιουλίου.

«Η προσπάθεια να μπει τέλος στη ζωή του συζύγου μου ήταν μια φρικτή, οδυνηρή εμπειρία», είπε η Μελάνια Τραμπ σε μια δήλωση βίντεο στο X.

«Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι, γιατί οι αρχές επιβολής του νόμου δεν συνέλαβαν τον δράστη πριν από την ομιλία» συνέχισε εκείνη. «Σίγουρα υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία και πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια».

«Όταν παρακολούθησα τη βίαιη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, Ντόναλντ, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον ήταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής», έγραψε, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της είναι ένας γενναιόδωρος και περιποιητικός άντρας.

«Το να γράψω τα απομνημονεύματά μου ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι γεμάτο συναισθηματικά υψηλά και χαμηλά», είχε δηλώσει προηγουμένως η πρώην πρώτη κυρία στο Fox News Digital . «Κάθε ιστορία με διαμόρφωσε σε αυτό που είμαι σήμερα».

Συνέχισε, προσθέτοντας ότι «αν και αποθαρρυντική κατά καιρούς, η διαδικασία ήταν απίστευτα ικανοποιητική, θυμίζοντας μου τη δύναμή μου και την ομορφιά του να μοιράζομαι την αλήθεια μου».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: epa-epa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις