Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Ιράν: «Θα αναπτύξουμε δυνάμεις σε Λίβανο/Συρία» – EKTAKTO μήνυμα του αγιατολάχ - Ιαχές γενικευμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή.

 


Την σιωπή του «έλυσε» μετά την «εκκαθάριση» του ηγέτη της Χεζμπολάχ ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ.

Ο ίδιος κάλεσε σε «μουσουλμανική πανστρατιά» υπέρ του λιβανέζικου λαού.

«Οι σιωνιστές εγκληματίες πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ μικροί και δεν μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην ισχυρή δομή της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Όλες οι δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή στέκονται στο πλευρό της Χεζμπολάχ.

Η μοίρα αυτής της περιοχής θα αποφασιστεί από τις δυνάμεις αντίστασης, με επικεφαλής τη Χεζμπολάχ… ο Λίβανος θα κάνει τον κακό και απόκληρο εισβολέα να μετανιώσει για τις πράξεις του».

Η κυρίαρχη τρομοκρατική συμμορία του σιωνιστικού καθεστώτος δεν έχει πάρει μάθημα από τον εγκληματικό πόλεμο που διεξάγεται εδώ και ένα χρόνο στη Γάζα.

Οφείλουν όλοι οι μουσουλμάνοι να σταθούν στο πλευρό του λιβανέζικου λαού και της Χεζμπολάχ, που είναι υπερήφανοι για τις δυνατότητές τους, και να βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί το σφετεριστικό, άδικο και κακόβουλο καθεστώς».

Θυμίζουμε πως νωρίτερα το Reuters αποκάλυψε πως ο Χαμενεΐ είχε μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος με αυξημένη ασφάλεια υπό τον φόβο ισραηλινού χτυπήματος.

Με αποστολή στρατού απαντάει στην επιχείρηση «Νέα Τάξη» το Ιράν

Την ίδια ώρα ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος αποκάλυψε στο αμερικανικό δίκτυο NBC ότι η Τεχεράνη θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη δυνάμεων στον Λίβανο τις επόμενες ημέρες, μετά το τελευταίο χτύπημα του Ισραήλ.

Ο Αγιατολάχ Μοχάμαντ Χασάν Αχτάρι, αναπληρωτής του Ιράν για τις διεθνείς υποθέσεις, λέει ότι οι αξιωματούχοι θα χορηγήσουν άδεια για ανάπτυξη δυνάμεων στον Λίβανο και στη συριακή πλευρά των Υψωμάτων του Γκολάν.

«Μπορούμε να στείλουμε δυνάμεις στον Λίβανο για να πολεμήσουν ενάντια στο Ισραήλ, όπως κάναμε το έτος 1981», είπε.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις