Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

EKTAKTO - Μέση Ανατολή - Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο» Επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινοβραδινές εκτιμήσεις των Ισραηλινών για τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ


 Τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα κατά τη διάρκεια των χθεσινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το πρωί του Σαββάτου. 


Με μια λιτή, αρχική, ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Twitter, οι IDF ανέφεραν πως «ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο».


Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες πλήθαιναν οι εκτιμήσεις στο Ισραήλ πως ο γενικός γραμματέας και φυσικός ηγέτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε χθες από την επίθεση στα κεντρικά της οργάνωσης στη Νταχά της Βηρυτού. Σύμφωνα με αναφορές, στην ίδια επίθεση σκοτώθηκαν ο διοικητής του νότιου μετώπου της οργάνωσης, Αλί Κάρτσι, καθώς και ο διοικητής της Δύναμης Κουντς στη Συρία και τον Λίβανο, Νιλ Φαρουσιάν.

Ο εκπρόσωπος των IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε ότι το αρχηγείο της Χεζμπολάχ που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται κάτω από κτίρια κατοικιών και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις οδηγίες της διοίκησης εσωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις