Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ed Sheeran μίλησε ελληνικά στη συναυλία του στην Κύπρο και ξεσήκωσε το κοινό(vid)


Ο Ed Sheeran, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του 21ου αιώνα και εξαιρετικά δημοφιλής παγκοσμίως, έδωσε μία μοναδική συναυλία στη Λάρνακα της Κύπρου και μάλιστα μίλησε στα Ελληνικά.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός, στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στη Κύπρο, έδωσε ένα αξέχαστο show στη Λάρνακα, εξεσηκώνοντας το κοινό με τις μουσικές του επιτυχίες. Μάλιστα μίλησε στα ελληνικά την ώρα που άνοιξε τη συναυλία του με τους Κύπριους να ενθουσιάζονται.

Ο διάσημος μουσικός ανέβηκε στη σκηνή του «Land of Tomorrow» στη Λάρνακα χτες Σάββατο (07.09.2024), ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας, πλησίασε το μικρόφωνο και, με ένα ζεστό χαμόγελο, είπε, «Γεια σου, Λάρνακα!».

Ο σταρ βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι special edition με την επιγραφή «Larnaca» επάνω. Πρόκειται για μπλουζάκια που κυκλοφορούν προς τιμήν του tour του Ed Sheeran με το όνομα: «+ – = ÷ x (Mathematics tour)».

Η συναυλία του χαρακτηρίστηκε από ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους θαυμαστές του, κάνοντας την βραδιά να μείνει αξέχαστη γεμάτη μουσική και χαρά.

Αν και ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε στην Κύπρο, ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ξανά στο νησί με την οικογένειά του όταν ήταν μικρός, εκδηλώνοντας τη χαρά του που «επέστρεψε».

Ο Ed Sheeran βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία από το 2021 με σταδιακά διαλείμματα ενδιάμεσα. Σύμφωνα με τον ίδιο σκοπεύει να σταματήσει την περιοδεία μέσα στο 2025.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit.gr / photo: pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις