Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Δηλώνει «παρών» στις Eξελίξεις – Έθεσε σε ετοιμότητα το επιτελείο του


 Την πρώτη σύσκεψη με συνεργάτες του πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Τετάρτης, όπου έθεσε σε επιφυλακή τους υποστηρικτές, τα μέλη, τις Νομαρχιακές Επιτροπές, τα think tank και όλο το φάσμα του κομματικού μηχανισμού που έχει στο πλευρό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις Σπέτσες. Από εκεί ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο κόμμα έπειτα κι από την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία καθόρισε τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο και την προεδρική εκλογή. Παράλληλα ζυγίζει τα δεδομένα που θα κρίνουν τις επόμενες κινήσεις του, τις οποίες όπως είχε δηλώσει ο ίδιος «θα ανακοινώσει στον λαό του ΣΥΡΙΖΑ».

Έτσι, όπως είχε αποκαλύψει το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο τραπέζι παραμένουν δύο σενάρια: το πρώτο σχετίζεται με την παραμονή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και την κάθοδό του στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, ενώ κατά το δεύτερο σενάριο εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι όροι «Δημοκρατικό» ή «Δημοκρατία». Μάλιστα, πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φέρουν συνεργάτες του να αναζητούν ακόμη και domain για το νέο κόμμα.

Παρ’ ότι δεν ανοίγει τα χαρτιά του ως προς τις τελικές αποφάσεις που προσανατολίζεται να πάρει, το μήνυμα που στέλνει είναι σαφές: θα παραμείνει στην πολιτική σκηνή. Δεν πρόκειται ούτε να αποστρατευτεί, ούτε να πάει στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις