Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Φοβάται για την τύχη της οικογένειάς της – «Ο γιος μου έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε το μυστικό μου»


 Κάθε οικογένεια έχει μυστικά. Η αποκάλυψη ορισμένων μυστικών, όμως, μπορεί να απειλήσει ακόμη και τη συνοχή της οικογένειας

Μία γυναίκα 56 ετών, είναι παντρεμένη με έναν άνδρα 55 ετών για 32 χρόνια. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά: μια 30χρονη κόρη και έναν 27χρονο γιο. Έχουν και τέσσερα εγγόνια.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ο άνδρας της ήταν στη δουλειά, είχε μια κουβέντα με τον γιο της. Το παιδί της, της ζήτησε να κάτσει επειδή είχε να της πει κάτι πολύ άσχημο.

Ζήτησε από τον γιο της να μιλήσει καθαρά. Του είπε πως, ό,τι και είναι, θα το αντιμετωπίσουν μαζί. Στην αρχή, το παιδί δίσταζε. Είπε ότι είχε κάνει ένα τεστ DNA επειδή ήθελε να μάθει περισσότερα για την καταγωγή του.

Η γυναίκα εξακολουθούσε να μην καταλαβαίνει που το πάει ο γιος της, ο οποίος ήθελε να μάθει το ιατρικό ιστορικό της οικογένειας ή αν υπήρχε κάποια σοβαρή ασθένεια στην ευρύτερη οικογένεια.

Τότε, ο γιος της, της είπε ότι δεν έχει το ίδιο DNA με τον πατέρα του. Η γυναίκα ήθελε ν’ ανοίξει η γη και να την καταπιεί.  «Έτρεμα, είχα πάθει σοκ», εξήγησε. «Με ρώτησε αν ο πατέρας του ξέρει την αλήθεια. Του είπα όχι και πως, ούτε και εγώ ήξερα μέχρι την ώρα που μου το είπε».

«Το μυστικό που κρατούσα κρυμμένο για 28 χρόνια, αποκαλύφθηκε. Ήξερα ότι ο γιος μου μπορεί να είναι το παιδί που γεννήθηκε μετά από ένα λάθος που έκανα στις αρχές του γάμου μου. Όταν γεννήθηκε όμως, έμοιαζε τόσο με τον άνδρα μου, που έπεισα ακόμη και τον εαυτό μου ότι είναι δικό του παιδί».

“Δεν κατάλαβα πως έγινε”

«Το λάθος / κακή επιλογή μου έγινε, σε μια δύσκολη περίοδο στον γάμο μας, με οικονομική πίεση», λέει η γυναίκα. Εκείνη την περίοδο, προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. Μια μέρα, ήρθε από το σπίτι ένας φίλος του άνδρα της, αλλά εκείνος ήταν στη δουλειά.

Ο φίλος αυτός, περνούσε έναν χωρισμό και η γυναίκα προσπαθούσε να τον στηρίξει σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μιλούσαν ανέμελα σχετικά με τη ζωή, ήπιαν μερικά ποτά και κατέληξαν στο κρεβάτι.

Η γυναίκα δεν θυμάται καθαρά τι έγινε, όμως το επόμενο πρωί, ξύπνησε νιώθοντας ντροπή και υποσχέθηκαν και οι δύο να μην ξαναμιλήσουν ποτέ για εκείνο το βράδυ. «Το ξέχασα, είπα ότι ήταν ένα λάθος και υποσχέθηκα να μην μπω ξανά στον πειρασμό ν’ απιστήσω», εξηγεί η γυναίκα. «Τελικά όμως, έμεινα έγκυος και…ορίστε».

«Η σχέση μου με τον άνδρα μου είναι πολύ δυνατή»

«Ο άνδρας μου είναι υπέροχος και η σχέση μας είναι πολύ δυνατή», αναφέρει η γυναίκα.

Ο άνδρας της, όπως και ο γιος της ενδιαφέρεται για τη γενεαλογία. Είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο γιος της περιμένει από την μητέρα του να πει στον άνδρα της την αλήθεια. Εκείνη όμως φοβάται για το κακό που θα προκαλέσει, όχι μόνο στη δική της ζωή, αλλά και στην οικογένειά της.

Μέχρι τώρα, ο άνδρας της δεν γνώριζε τίποτε. Η γυναίκα ξέρει όμως ότι, αργά ή γρήγορα, πρέπει να πει την αλήθεια. «Πώς να πάω παρακάτω;», αναρωτιέται η γυναίκα. «Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να διαλύσω ψυχικά τον άνδρα μου και να καταστρέψω την οικογένειά μου».

«Είμαι αδικαιολόγητη για αυτό που έκανα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Ο πόνος που νιώθω, είναι ανείπωτος», εξομολογείται η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις