Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Σκέφτεται να κάνει τεστ DNA έπειτα από ένα σχόλιο της συζύγου του πάνω σε καβγά – «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά κοιτάω την κόρη μου και…»


 Στην ένταση ενός καβγά, όλοι μας έχουμε πει πράγματα που δεν είναι αλήθεια, μόνο και μόνο για να πληγώσουμε τον άλλον. Ένας σύζυγος όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τα έντονα λόγια της γυναίκας του, με τα οποία υπαινίχθηκε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού του.

Ο ίδιος και η γυναίκα του είναι παντρεμένοι εννιά χρόνια και έχουν μια εξάχρονη κόρη.

Καβγαδίζουν συχνά, ενώ άλλες τόσες φορές έχουν φτάσει στα όρια του διαζυγίου, καταλήγουν όμως πάντα να αλλάξουν γνώμη. Σε έναν από τους έντονους καβγάδες που είχαν πρόσφατα, η γυναίκα του ξεστόμισε κάτι πολύ οδυνηρό και ενώ μετά ισχυρίστηκε ότι απλά ήθελε να τον πληγώσει και δεν ήταν αλήθεια, εκείνος πλέον δεν είναι και τόσο σίγουρος.


Ούρλιαζε με όλη της τη δύναμη, λέγοντας «δεν είναι καν δική σου κόρη!», και «Εκείνος έκανε καλύτερο σεξ!»

Η έκφραση στο πρόσωπο της γυναίκας του τον ανησύχησε, όταν εκείνη «συνειδητοποίησε τι είχε ξεστομίσει».

«Είχαμε χωρίσει για κάποιο διάστημα»

Σε ανώνυμη ανάρτησή του στο Reddit, ο άνδρας ανέφερε πως αυτό που του είπε «το είπε επειδή ήταν έξαλλη και ήθελε να τον πονέσει, δεν ήταν αλήθεια». Συνέχισε, γράφοντας: «Άρχισα να υπολογίζω την ημερομηνία σύλληψης της κόρης μας. Από τότε είχαμε προβλήματα. Για κάποιο διάστημα, ήμασταν χώρια και εγώ ήμουν βέβαιος ότι είναι οριστικό, αλλά μετά αλλάξαμε γνώμη».

«Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι ήταν με άλλον. Μπορεί να είπε ό,τι είπε μόνο για να με πληγώσει, αλλά είναι πολύ σοβαρό αυτό που ξεστόμισε.

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά κοιτάω την κόρη μου και προσπαθώ να καταλάβω αν έχει τα χαρακτηριστικά μου. Μοιάζει τόσο πολύ στη γυναίκα μου, που δεν μπορώ να καταλάβω αν μοιάζει σε κανέναν άλλο».

«Ίσως ζηλεύει τη σχέση που έχω με την κόρη μας»

Ο άνδρας εξηγεί ότι «αγαπά την κόρη του», με τη οποία έχουν «ιδιαίτερο δεσμό», και αναρωτιέται αν αυτό προκαλεί τη ζήλεια της γυναίκας του. Συμπληρώνει: «Ίσως και αυτό να την έκανε να το πει αυτό, δεν ξέρω».

Ο άνδρας εξήγησε: «Δεν θα μπορούσα να αλλάξω τα αισθήματά μου για την κόρη μου, αλλά η γυναίκα μου, θα έπαυε να είναι γυναίκα μου.

Τρομάζω στη σκέψη κάποιος άλλος να έχει δικαιώματα πάνω στην κόρη μου, έστω και αν νομικά θα εξακολουθήσω να είμαι πατέρας της, άσχετα από τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος τυχαίος και να ζητήσει να έχει δικαιώματα, αλλά και μόνο η σκέψη, με αναστατώνει».

Ο άνδρας αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει εξέταση DNA, αν και από την άλλη δεν θέλει να δώσει βάση «στις γελοιότητες που είπε σε μια στιγμή θυμού».  Προσθέτει πως «ίσως όμως να μην θέλω να μάθω την αλήθεια».

«Της είπα ότι έχω σκοπό να κάνω τεστ DNA και άρχισε να λέει: “Όχι! Στα αστεία το είπα! Μην κάνεις!!!” Και μετά άρχισε να με φορτώνει με τύψεις που θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα».

Οι αναγνώστες, στα σχόλια, χαρακτήρισαν την αντίδραση της γυναίκας ως «ξεκάθαρη απόδειξη» και τον παρότρυναν να κάνει εξέταση DNA όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις