Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Βρετανίδα που τράκαρε με γουρούνα στην Κέρκυρα δείχνει τα τραύματά της - Η νεαρή περιγράφει στην Daily Mail την περιπέτειά της

 


Μια Βρετανίδα φοιτήτρια είχε ατύχημα με γουρούνα κατά τις διακοπές στην Κέρκυρα και μιλά στην Daily Mail για την περιπέτειά της με σκοπό να προειδοποιήσει τον κόσμο να αποφεύγει να νοικιάζει αυτού του είδους τα οχήματα, αποκαλώντας τα «παγίδες θανάτου».

Η Μάντι Μόρις επισκεπτόταν την οικογένειά της στο νησί τον περασμένο μήνα, όταν αυτή και η φίλη της ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Η 24χρονη έχασε τις αισθήσεις της όταν έπεσε στην πλαγιά ενός γκρεμού και η γουρούνα έπεσε πάνω της, τραυματίζοντάς την.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»

Η νεαρή που σπουδάζει νοσηλευτική και ζει κοντά στο Μάντσεστερ, λέει ότι δεν έχει ιδέα γιατί το όχημα ξέφυγε ξαφνικά από την πορεία του, κάνοντας λόγο για κάποια για μηχανική βλάβη ή ανώμαλο έδαφος.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε στο βρετανικό μέσο. «Έβλεπα οράματα ανθρώπων που  αγαπούσα καθώς έπεφτα», συνέχισε.


Μετά το περιστατικό, η Μάντι και η φίλη της ανασύρθηκαν από την άκρη του δρόμου από περαστικούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

«Να αποφύγετε τις γουρούνες»

Η νεαρή δήλωσε ότι αισθάνεται «τυχερή που είναι ζωντανή» μετά το ατύχημα - και παροτρύνει άλλους νέους να αποφεύγουν τις γουρούνες στις διακοπές.

«Οδηγούσαμε με μόλις 30 χιλιόμετρα την ώρα, δεν πηγαίναμε γρήγορα ή κάτι τέτοιο. Εγώ οδηγούσα και η φίλη μου ήταν στο πίσω μέρος. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα ήταν τα γενέθλιά του.  Ήμασταν περίπου μιάμιση ώρα στη διαδρομή και ήμασταν αρκετά ψηλά, αλλά μακριά από το γκρεμό», περιγράφει,

Είπε ότι ο δρόμος ήταν αρκετά πολυσύχναστος και γι' αυτό πήγαιναν αργά.

«Ξαφνικά βρεθήκαμε στην άκρη του γκρεμού. Ευτυχώς προσγειωθήκαμε στην άκρη του και δεν πέσαμε μέσα στη θάλασσα», λέει.

Μάλιστα, επισημαίνει πως είχε οδηγήσει γουρούνα στο παρελθόν ναι ήξερε να την χειριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις