Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ακόμα ένας κορυφαίος γιατρός παραδέχεται: «Τα πρωτόκολλα θανάτου COVID σκότωσαν εκατομμύρια ασθενείς χρησιμοποιώντας αναπνευστήρες»!


 Μια ακόμη απο τις χιλιάδες μαρτυρίες που έχουμε καταγράψει σε όλο τον κόσμο, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις μαρτυρίες για το πρωτόκολλο θανάτου στα νοσοκομεία με ασθενείς που υποτίθεται πως είχαν COVID-19.

Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό, παρά το ότι προέρχονται απο διαφορετικές χώρες, όλες αναφέρουν ακριβώς τις ίδιες παράλογες (για τα μέχρι τότε δεδομένα) εντολές για θεραπεία σε ασθενείς με COVID-19.

Σε ένα επεισόδιο του « Καλημέρα CHD », ένας κορυφαίος γιατρός ο Mark Bishofsky είπε ότι είδε το προσωπικό του νοσοκομείου να λαμβάνει εντολές να διασωληνώσει πρόωρα πολλούς ασθενείς με COVID-19. Κάτι που γνώριζαν κι ίδιοι πως θα τους οδηγούσαν στον θάνατο.

«Πολλές χιλιάδες ασθενείς πέθαναν εξαιτίας αυτής της βιασύνης για πρώιμη διασωλήνωση και που παράλληλα με αυτό δεν επέτρεπαν την έγκαιρη θεραπεία με φάρμακα όπως  η ιβερμεκτίνη  και  η υδροξυχλωροκίνη, ακόμα και την βιταμίνη D — δεν έδιναν σε αυτούς τους ασθενείς βιταμίνη D ενώ γνώριζαν πως μόνο καλό θα τους κάνει. Το μόνο που ήθελαν ήταν να τους διασωληνώσουν και να τους δώσουν το θανατηφόρο φάρμακο ρεμντεσιβίρη .»

Οι ασθενείς διασωληνώνονταν «όταν χρειάζονταν μόλις τρία λίτρα οξυγόνου», σύμφωνα με τον Bishofsky, ο οποίος είπε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 25 χρόνια της ιατρικής πορείας του.

«Είναι τόσο λίγο οξυγόνο σε σημείο που δεν χρειάζεται να βάλεις τον ασθενή σε μια τέτοια διαδικασία, θα είναι καλά», είπε. «Αλλά υπήρξε αυτή η παράλογη βιασύνη για τη διασωλήνωση αυτών των ασθενών».

«Η διασωλήνωση πάντα ήταν η τελευταία λύση»

Ο Bishofsky προσπάθησε να πείσει τους γιατρούς ότι «αυτό δεν ήταν το σωστό». Εξήγησε:

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου το 1999 πήγα σε… ένα τεράστιο ιατρικό συνέδριο που μιλούσε για τους κινδύνους της διασωλήνωσης – τους κινδύνους της χρήσης αναπνευστήρα – και ακόμη και τότε ήταν γνωστό ότι η διασωλήνωση θα έπρεπε να είναι η τελευταία λύση καθώς προκαλεί σε μεγάλο βαθμό τον θάνατο.

«Εκείνη την εποχή, ανέφεραν αύξηση 25% στη θνησιμότητα των ασθενών που διασωληνώνονταν και έβαζαν αναπνευστήρα. Σήμερα ξέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του COVID πάνω από το 80 με 85% των ανθρώπων που κατέλειγαν στα νοσοκομεία με COVID τους έβαζαν αναπνευστήρες και πέθαιναν».

Οι αναπνευστήρες είναι «ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που σώζουν ζωές», είπε ο Bishofsky, αλλά είναι επίσης «εξαιρετικά επικίνδυνοι» επειδή προκαλούν βακτηριακή πνευμονία .

Οι γιατροί είπαν στον Bishofsky ότι γνώριζαν πως έχει δίκιο αλλα το  πρωτόκολλο του νοσοκομείου ήταν αυτό και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς… «Δεν είχαν πραγματικά εξήγηση. … Έψαχναν τις απαντήσεις στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».

Ο Bishofsky – ο οποίος κατέληξε να παραιτηθεί όταν κυκλοφόρησαν οι εντολές εμβολίου για τον COVID-19 – είπε από νωρίς ότι προσπάθησε να πείσει  τους γιατρούς να σταματήσουν το πρωτόκολλο.

Την πρώτη εβδομάδα της πανδημίας, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Bishofsky χρησιμοποίησαν υδροξυχλωροκίνη. «Είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα», είπε. Στη συνέχεια, όμως, μια «απολύτως ψευδής» μελέτη βγήκε στο The Lancet  για την υδροξυχλωροκίνη.

Στο τέλος της θητείας του στο νοσοκομείο, ο Bishofsky είπε στον ιατρικό διευθυντή του: «Ξέρετε, όλο αυτό το πρώιμο θέμα της διασωλήνωσης ήταν εντελώς φρικτό». Ο ιατρικός διευθυντής παραδέχτηκε ότι ήταν φρικτό, αλλά είπε: «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά».

Κατά την άποψη του Bishofsky, πολλοί από το ιατρικό προσωπικό είχαν υποστεί «πλύση εγκεφάλου» και δεν είχαν πλήρη συνείδηση ​​της βλάβης που έκαναν.

«Οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι νοσοκόμες με τις οποίες συνεργάστηκα, ήθελαν να βοηθήσουν και νομίζω ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν». “Αλλά και πάλι, υπό τον έλεγχο του μυαλού – οι περισσότεροι από αυτούς υποτάχθηκαν – δεν άκουγαν.”

«Κράτησα τα χέρια πάρα πολλών ασθενών καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή»

Μία από τις πιο θλιβερές πτυχές του πρωτοκόλλου του νοσοκομείου ήταν ο τρόπος με τον οποίο  οι ασθενείς με COVID-19 απομονώθηκαν  από τα μέλη της οικογένειάς τους.

«Αυτοί οι ασθενείς ήθελαν να δουν την οικογένειά τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», είπε. «Ίσως να ήταν εκεί δύο ή τρεις εβδομάδες. Μόνοι φοβισμένοι στην απομόνωσην».

Για κάποιο διάστημα, το νοσοκομείο επέτρεπε στους ασθενείς με COVID-19 να δεχτούν επίσκεψη από ένα μέλος της οικογένειας άλλαξε όμως και αυτό παρά το ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος.

«Μόλις σας βάλουν σε αυτόματη φροντίδα», είπε, «τα σωτήρια μέτρα αποσύρονται σιγά σιγά και ο ασθενής πεθαίνει μέσα σε λίγα λεπτά έως μερικές ώρες — και αυτοί οι ασθενείς υποβάλλονταν σε αυτό… πολλοί από αυτούς τους ασθενείς που ξέρω θα είχαν επιβιώσει, ήθελαν τόσο πολύ να δουν ένα μέλος της οικογένειας, με αυτό τον τρόπο τους έκαναν να πεθάνουν γρηγορότερα».

«Κράτησα τα χέρια πάρα πολλών ασθενών καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή γιατί η οικογένεια δεν μπορούσε να είναι εκεί», είπε ο Bishofsky.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Bishofsky: https://boxcast.tv/view-embed/respiratory-therapist-speaks-out-poxwz9dgzyyrcwmuj7gj


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις