Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Πιθανή προσχώρηση του κ. Σαλμά στο κόμμα Λατινόπουλου ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ


 Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε την αποβολή του Μάριου Σαλμά λόγω αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που πλήττει σοβαρά το κόμμα και τους άλλους βουλευτές. Ο κ. Σαλμάς παρευρέθηκε στη Βουλή σήμερα, καθώς κλήθηκε από την επιτροπή. Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τη διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, παραπέμποντας σε συγκεκριμένα άρθρα του Κανονισμού. Στελέχη της ΝΔ θεωρούν αναπόφευκτη την αποδοχή του κ. Σαλμά από άλλες πολιτικές ομάδες, καθώς αρνείται να παραδώσει την έδρα του και εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα Φωνή Λογικής.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η κυρία Λατινόπουλος έχει καταφέρει μια μεγάλη νίκη και βεβαίως ακαταμάχητα βάζει καινούργιους στόχους. Μένει να δούμε αν όλα αυτά που διαρρέουν επιβεβαιωθούν.

Βεβαίως θα πρέπει να πούμε ότι η Φωνή Λογικής δεν είναι κόμμα εκλεγμένο σε επίπεδο εθνικών εκλογών. Επομένως, θα πρέπει να μείνει ανεξάρτητος βουλευτής ο κύριος Σαλμάς,, εφόσον τελικά ενταχθεί στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις