Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε σχέση με τον αδελφό του – «Τα παιδιά δεν είναι δικά μου»

 


Ένας άνδρας, συντετριμμένος, εξηγεί ότι μετά την ανακάλυψη της απιστίας της γυναίκας του, δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει από τη χώρα και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή.

Ολόκληρος ο κόσμος ενός άνδρα κατέρρευσε αφού ανακάλυψε ότι η γυναίκα του κοιμόταν με τον αδελφό του. Ένα ακόμη χτύπημα του ήρθε όταν έμαθε ότι τα παιδιά του, είναι βιολογικά παιδιά του αδελφού του. Ουσιαστικά ο άνδρας μεγαλώνει τα ανίψια του, νομίζοντας ότι είναι παιδιά του.

Ο άνδρας, έγραψε χαρακτηριστικά στο Reddit: «Αφήνω τον γιο και  την κόρη μου, επειδή ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου είχε σχέση με τον αδελφό μου και, τα παιδιά δεν είναι δικά μου». Αναγνώρισε ότι τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και εξακολουθεί να θέλει να τους φερθεί σωστά αλλά δεν θέλει να είναι αναγκασμένος να βρίσκεται κοντά τους.

«Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή»

Ο άνδρας συμπλήρωσε στην ανώνυμη ανάρτησή του: «Στον  ‘γιο’ και την ‘κόρη’ μου, αξίζει μια καλή ζωή, γι’ αυτό έδωσα στην κόρη μου την υψηλή κυριότητα του σπιτιού μου. Το σπίτι είναι δικό μου, όχι της γυναίκας μου.

Στον γιο, έδωσα το αυτοκίνητο ώστε να το έχει από τη στιγμή που θα γίνει 21 χρονών. Όσο για εμένα, επιστρέφω στην πατρίδα μου, κοντά στην οικογένειά μου και θα ξεκινήσω από την αρχή».

Ο άνδρας εξήγησε ότι έγραψε στα παιδιά του από ένα γράμμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τα αφήνει, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα καταλάβουν.

«Είμαι πολύ δειλός, δεν μπορώ να τα κοιτάξω στα μάτια»

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Παραδέχομαι ότι αυτό που κάνω είναι άτιμο, αλλά καμιά ψυχοθεραπεία δεν πρόκειται να με βοηθήσει να τα δω σαν παιδιά μου, αλλά ελπίζω να με καταλάβουν και εγώ να διασφαλίσω το μέλλον τους. Τους έγραψα γράμμα, γιατί είμαι πολύ δειλός για να δω κατάματα και να τους πω ότι θα φύγω από τη χώρα. Όμως, θα έρχομαι να τα βλέπω. Ελπίζω να καταλάβουν ότι το μέλλον τους είναι διασφαλισμένο και εγώ θα θυμάμαι για πάντα τις στιγμές που μοιραστήκαμε».

Αναζητώντας συμβουλές, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του,  ο άνδρας στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για στήριξη.

«Εσύ και τα παιδιά σου είστε θύματα αυτής της γυναίκας»

Ένας αναγνώστης του απάντησε: «Εγώ είμαι μητέρα, αλλά σε νιώθω απόλυτα. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου για να μην φέρεις τους άλλους σε δύσκολη θέση, όποιοι και αν είναι αυτοί. Εσύ και τα παιδιά σου, είστε τα θύματα της -σε λίγο- πρώην γυναίκας σου. Το γεγονός ότι είσαι ενήλικος, δεν σε κάνει λιγότερο θύμα».

«Το φταίξιμο είναι δικό της. Ο πόνος, ο δικός σου και των παιδιών, είναι δικό της φταίξιμο. Πώς μπορείς να τον απαλύνεις; Αρκετά πόνεσες. Γιατί θα πρέπει να πονάς κάθε φορά που θα βλέπεις τη ζωντανή υπενθύμιση της προδοσίας;  Η γυναίκα σου φταίει. Αν πονάς, είναι δικό της λάθος. Να προσέχεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει – φρόντιζε τον εαυτό σου».

Ένας άλλος χρήστης συμπλήρωσε:  «Εύχομαι να είσαι καλά, εσύ και τα παιδιά σου. Είναι πάρα πολύ θλιβερό αυτό που σου συμβαίνει. Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τα συναισθήματα που βιώνεις. Τι ήταν αυτό που σου έτυχε. Εγώ  καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις άλλη επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις