Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Προς διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς

 


Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος,  Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον Μάριο Σαλμά.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και με βάση το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις το Μάριου Σαλμά, στις οποίες έκανε λόγο για φωτογραφικούς διαγωνισμούς που αφορούσαν σε κυλικεία του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Πολιτισμού, προκάλεσαν δυσφορία. Μάλιστα από την πλευρά της Λίνας Μενδώνη υπήρξε και σχετική απάντηση.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Σαλμάς μετά τις ευρωεκλογές είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο είχε πει: «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας, που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

«Δεν δέχομαι υπόνοιες ότι αυτή η κυβέρνηση στήριξε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους, στηρίζουμε τους πολλούς» είχε απαντήσει ο πρωθυπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις